Serebral Palsi hastalığına dikkat çekilen programa, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören, Beykozlu Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve 5 bine yakın vatandaş katıldı.

Program öncesi vatandaşlara aşure ve yöresel yemeklerden ikram eden Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız ve yönetim kurulu üyelerinin yüzlerinden hiç gülümseme eksik olmadı. Güler yüzlü kişilikleri ile bilinen Beykozlu Rizeliler Dernek yöneticileri, misafirleri ile yakından ilgilendiler.

Hafta içi diğer derneklerin de düzenlediği programlara katılım sayısı 500 kişiyi geçmezken, Rizeliler Derneği'nin düzenlediği programa katılımın 5 bin kişiyi aşkın olmasını vatandaşlar, "Dernek başkanı ve yöneticileri davetiyeleri bizlere kendileri getirdi. Davetiyenin iletilmediği kişileri ise mesaj ve telefon yoluyla arayıp davet ettiler. İster istemez programa katılma zorunluluğu hissettik. Belediye herşeyi fazlayıslya düşünmüş zaten, diğer derneklerde biraz gayret göstermiş olsaydı kalabalık olabilirdi. Davete icabet etmek sünnettir sonuçta. Biz hemşehri gecemizde başkanımızı yalnız bırakmadık. İyi ki gelmişiz, çok eğlendik, stres attık" dediler.

Programda açılış konuşmasını yapan Akyıldız, "Öncekile bu gecenin düzenlenmesini sağlayan Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın'a, bu organizasyonu çok farklı konsept ve Serebral Palsi hastalığına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcımız Manolya Demirören ve belediye ekiplerine, tüm Rizeliler adına teşekkür ediyorum. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan Rizeli hemşehrilerim, bu Tarihi Beykoz Çayırı'nı doldurmuş, adım atacak yer bırakmamıştır. Biz derneklerin tek gayesi; memleketimizin kültürünü, gelenek ve göreneklerini yaşatmaktır. Bunları yapabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bugün çok keyifli bir gün yaşayacağınıza inanıyor ve sahneyi çok değerli sanatçılarımıza bırakıyorum" dedi.

Dernek Başkanı Akyıldız, programı organize eden Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Manolya Demirören'e ahşap oymadan yapılmış saat hediye etti.

 Program, İsmail Türüt ve Engin Orta'nın keyifli şarkılarıyla son buldu.

Editör: TE Bilisim