AK Parti Beykoz'da Bayramlaşma

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Kurban Bayramı programına teşkilat mensupları, toplantı salonunu tıka basa doldurdu.

Kavacık’ta bulunan ilçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç,İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Beykoz Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, "Geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi. Ankara'ya beş otobüs ile katılmayı planlıyorduk ama yoğun ilgi sonucu 9 otobüs ile katıldık. Haliyle bu da bizleri son derece memnun etti. Yeni seçilen AK Parti Genel Merkez Yönetimi’ne de başarılar diliyorum.

Dilmaç, 24 Haziran Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Beykoz’da yüzde 70 oy oranı ile seçilmesini hedefliyorduk fakat yüzde 56 oy aldık.  AK Parti Beykoz Teşkilatı içindeki bu samimiyetin devam etmesi durumunda, 29 Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerinde yüzde 70 oy oranını yakalayacaklarını söyledi.



Çelikbilek, “bir bayrama daha ulaşmanın şükrünü eda ediyoruz”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma programında yapmış olduğu konuşmada, bir bayrama daha ulaşmanın şükrünü ede ettiklerini söyledi. Başkan Çelikbilek, nice bayramlarda da daha buluşmayı dileyerek, başından geçen bir olayı anlattı. İl Başkanlığı’na kendisiyle ilgili bir şikâyette bulunulduğunu ve şikâyet konusu olan meseleyi en son yapacak kişi olduğunu kaydetti.

Başkan Çelikbilek, Adapazarı’ndan Selim Arslan isimli birisi tarafından, İl başkanlığına, “bir düğünde içki içti” diye kendisiyle ilgili şikâyette bulunulduğunu ifade ederek, “o tarz ortamlarda olmaktan son derece imtina eden bir insan olmama rağmen başıma böyle bir iş geldi” dedi. Bu şikâyetin partiye hizmet amacıyla yapıldığını ifade eden Başkan Çelikbilek, “bunu AK Partiye hizmet olarak gören vatandaşımızın bizim yıllarca verdiğimiz emeği görmemezlikten gelmesi etik bir durum değildir” şeklinde konuştu.

Daha sonra partililer ile bayramlaşan AK Parti İlçe Yönetimi, Beykoz Belediyesi önünde yapılan bayramlaşma programına katılmak için ilçe binalarından ayrıldılar.



CHP Beykoz'da Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı'nı ilçe binalarında kutladı.

Kavacık’ta bulunan ilçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Kadın Kolları Başkanı Sevim Arıkan Çalışkan, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz ve partililer katılırken, meclis üyelerinin bayramlaşmaya katılmamaları da dikkatlerden kaçmadı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, konferans salonunda konuşma yaptı.



Aydın Düzgün; "CHP olarak yeterince muhalefet görevini yapamıyoruz"

"Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Ülkemizin zor günlerden geçiyor. Bu zor günlerin en büyük sebebi 16 yıldır ülkeyi bu hale taşıyan AKP’dir. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu sıkıntıları yine aynı şekilde devam ettirmek istenilmesi, ülkeyi bu denli bataklığa sürükleyen işlerin inadına devam ettirilmesi, cumhuriyet tarihimizde en büyük kara lekelerden birisi olarak yerini alacaktır. Sıkıntılı günlerdeyiz evet, fakat bizde CHP olarak yeterince etkin bir muhalefet görevi yapamadığımızın kanısındayım.  Bu düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyorum.” dedi.



Siyasi partilerin bayramlaşması sonrasında, Beykoz Belediyesi'nin her sene geleneksel olarak Beykoz Belediye Meydanı'nda düzenledikleri bayramlaşma törenine gelen vatandaşlara 'etli pilav, baklava ve ayran' ikram edildi.

   
Editör: TE Bilisim