Beykoz Çengeldere'de hizmet veren Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, Istanbul'un güzide bekarlarını Beykoz'a taşıyor. Istanbul'un dört bir yanından Beykoz'a akın eden çiftler, hem ilçenin yeşil yüzüyle buluşuyor hem de dillere destan bir evliliğin temelini burada atmış oluyor. Güleryüzlü personeliyle, harikulâde tesisiyle ve deneyimli yöneticileriyle Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, Beykoz'un bu anlamda bir gururu da oluyor.

Tesisler içinde bulunan ve toplamda 1000 kişiye kadar çıkabilen masaları, her yıl yaklaşık 250 bin İstanbullu ziyaret ediyor. Mutluluk temennilerini tesisdeki Dilek Ağacı'na kurdela ile iliştiren Damat ve Gelin ise burada gerçekleşen düğününü kuşkusuz ömrünün sonuna dek unutamıyor. Düğüne gelen konukların duygularını yazdığı Hatıra Defteri ise Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri'ndeki muhteşem gecenin en güzel izlerini taşıyor.

Oldukça ferah olan tesiste yaz aylarında düğün, kış aylarında da kına, nişan ve toplantı gerçekleştirilebiliyor. Tesisin sembolü haline gelen dev şemsiye, açık alanda Matadorbet gerçekleştirilen etkinlikte yağmur yağması halinde açılabiliyor. Birinci sınıf ahşap ve taş ile dekore edilen iç ve dış mekan ise görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri'nde bulunan sahne, geniş yapısıyla dikkat çekiyor. Âdeta Kraliyet Tahtı'nı andıran ve Damat ile Gelin için özel olarak tasarlanan bölüm ise açıkça fark yaratıyor. Istanbul'da çok az mekâna nasip olan yeşilliğin ve doğal güzelliğin sahibi olan Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri, iyi ve doğru insanların elinde yıldızını her geçen gün daha da patlatıyor. Beykozlular ise gurur duydukları Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri'nde evlenebilmek için sabırsızlanıyor.

İşletme sahibi İbrahim Tiryaki, binlerce gencin Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri'nde mutluluğa adım atması ve buna şahit olmak, bu işin en keyifli kısmı olduğunu söylüyor.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lZnqivyQO44[/embed]

     
Editör: TE Bilisim