Beykoz İlçe Müftülüğü Gençlik Kolları üyeleri 1'nci Gençlik Buluşması etkinliğinde bir araya geldi. 

Beykoz İlçe Müftüsü ve Beykoz Belediyesi işbirliğiyle Beykoz Belediyesi Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN Kültür Merkezi'nde gerçekleşen geceye İstanbul İl Müftüsü Prof.Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem KAŞITOĞLU ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan İstanbul İl Müftüsü Prof.Dr. Hasan Kamil YILMAZ, insanın çocukluk, ergenlik, gençlik, olgunluk ve yaşlılık Sultanbet dönemlerinden geçtiğini belirterek "Bu safhaların en güzel dönemi gençlik dönemi, şebabet dönemi, delikanlılık dönemi... Bu dönem çocukluktan gençliğe geçiş dönemine biz 'delikanlılık' dönemi diyoruz. Araplar 'şebabet', Farsça'da ise 'cıvan' deniliyor. Ama hepsinde ortak vasıf var o çağdaki insanların gönüllerindeki duygu daha paylaşımcı daha isar duygusuna yakın ve arkadaşı için canını, malını verebilecek fedakarlık duygusuna sahip insan demektir" dedi.

Kur'an kursu öğrencilerinin şiirlerine yer verilen programda, Sultanahmet Camii Müezzini Musa Aşkın TUNA ve 2017 yılı Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma dünya birincisi Habip DEVECİ, katılımcılara Kur'an-ı Kerim okudu. Etkinlik sahur programıyla son buldu.
Editör: TE Bilisim