Beykoz Musiki Derneği Belediye Korosu yeni dönem hazırlıklarına başladı. Musiki Derneği yönetim kurulu ve koro üyeleri ile birlikte İBB Kolaybet Sosyal Tesisleri'nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başkanlığı ve Koro Şefi Nevin Çalışkan yönetimindeki musiki korosu sayısız konserleri ile Beykozlu vatandaşların beğenisini kazanıyor.

Beykoz Musiki Derneği Başkanı Nevin Çalışkan yaptığı konuşmada; “Bu işi severek yapmaktayız. Bu yıl üç konser planlıyoruz. Halkımızın seveceği güncel eserlerden oluşan programlar hazırlamayı planlıyoruz. Daha önce, günümüze kadar gelen ilk yazılı besteyi icra ettik.  Farklı tarzda eserleri vatandaşlarımıza sunmak istiyoruz. Bu yıl yeni hedeflerimiz var. 2017-2018 yılının koromuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Dernek üyeleri, İrfan Sarıkaya ve Reyhan Dürdane Fırat, Nurcan Güner, Bülent Oyman, Emre Ozan Şatıroğlu, Fendiye Oyman, Barbaros Eskin, Muazzez Kafa, Osman Demirhan, Aysun Öztürk, Nebiye Şişmanoğlu, Nurten Yaşayan, Adem Öztürk, Gökhan Kaymaz, Hatice Şişmanoğlu, Gülten İzci, Tuncay Ünde, Fikret Yemen, Ertuğrul Ömer Bozer, Selma İşcan, Doğuş Haber İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş, Özgün Haber İmtiyaz Sahibi Sedat Dalar ve Beykoz Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz, Beykoz Beykoz Musiki Derneğinin sezon açılışı yemeğinde duygularını ifade ettiler.

Program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

  
Editör: TE Bilisim