AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları üyeleri, Muharrem Ayı dolayısıyla Paşabahçe'de bulunan Paşa Garden Düğün Salonu'nda teşkilat mensuplarına aşure ikram etti.



Paşa Garden Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “Birlik ve beraberliğin simgesi olması adına, bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına, kadın kollarımız ile birlikte aşure yaptık. Muharrem ayının en önemli sembollerinden biri aşuredir. Aşurenin bereketi temsil ettiğini ve toplumumuzun çok önemli bir geleneği olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz kadınlar olarak buna vesile olmak istiyoruz. Aşure tadında, kardeşliğimizi bereketlendirmek istiyoruz. Emeği geçen ve bizlere destek veren Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek Bey’e, İlçe Başkanımız Hanefi Dilmaç Bey’e ve tüm kadın kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Zayıf, Kadın Kolları Başkanlığı üyelerinin imkanlarıyla yaklaşık 500 kişilik aşure yaptıklarını da sözlerine ekledi.

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde Paşa Garden Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Belediye Başkan Yardımcıları Manolya DemirörenBelediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Bayram Çevik, Yılmaz Özdemir, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selda Selimoğlu, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti üyeleri kadınlar katıldı.



Muharrem Kaşıtoğlu masaları tek tek dolaştı

İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi olan Muharrem Kaşıtoğlu, Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu Aşure Günü'nde masaları tek tek dolaşarak, hal hatır sordu.

Editör: TE Bilisim