Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beykoz İlçe Başkanlığı, İBB Sosyal Tesislerinde Beykoz Protokolünü iftarda ağırladı.

AK Parti Beykoz İlçe yöneticileri gelen misafirleri, İBB Sosyal Tesisleri girişinde ağırladı.

Program Kuran Tilaveti ve dualar ile başladı.

Sosyal Tesisler’de düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Saadettin Çay, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Konya Eski Milletvekili Hüsnü Tuna, meclis üyeleri, iş adamları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları ve yöneticileri katıldı.

Gecenin sunumunu yapan Zafer Aslan'ın şiir dinletisi sonrası, açılış konuşması yapması için mikrofonu AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan aldı.

Gürkan, sözlerine “Ramazan ayı birlik ve beraberliğin yaşandığı, özlemlerin gönül sofralarında bir araya gelerek giderildiği müstesna zaman dilimleridir. Atılan sevgi ve saygı tohumlarının meyveleri bayramlarımızda alınır. Vdcasino Allah'ın izniyle yine bir bayrama daha kavuşmaya günler kaldı. Bu bayram acı haberlerin gelmediği, her zamankinden daha fazla birbirimizi sevdiğimiz ve birbirimize saygı duyduğumuz, dargınlık ve küskünlüklerin son bulduğu bir bayram olsun.

Bu vesile ile mübarek Ramazan Bayram’ınızı en içten dileklerimle tebrik eder; ailemize, ilçemize, ülkemize, milletimize ve insanlık âlemine hayırlar getirmesini; sevgi ve huzura vesile olmasını temenni ederim." dedi.



İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım; "Bu güzel 'Gönül Sofrasında' bizleri ağırlayan ilçe başkanımız Mustafa Gürkan başkanımıza ve onun çok değerli yöneticilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizlerin kocaman bir aile olduğunu hiç bir zaman unutmayalım. Aramıza girmek isteyen nifak tohumlarını ezelim. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Beykozlu çok değerli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı canı gönülden kutlar, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

  
Editör: TE Bilisim