Beykoz 1908 A.Ş Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Beykoz'da bulunan dernekleri hedef aldı.

Zeki Aksu sosyal medya hesabı olan Facebook'ta yaptığı paylaşımda Beykoz'da bulunan dernekleri hedef aldı.

Aksu, Facebook'ta; "Beykoz'da tek yaptıkları icraat protokol ile fotoğraf çektirmek olan dernek ve benzeri oluşumlar sizi topluca bir çatı altında toplayalım, adı da protokol sevenler derneği olsun. Ayrı ayrı yorulmayın, haftanın bir günü topluca fotoğraf çekilip bir bir hafta paylaşırsınız olmaz mı?" paylaşımında bulundu.



Aksu'nun bu paylaşımı, Beykoz Dernekler Birliği Yöneticilerini kızdırdı.

Aksu'nun bu paylaşımı Facebook'ta yaptıktan sonra, Beykozlu bir vatandaşın kendi sayfasında farklı bir yorumla paylaşmasına sebep oldu.



Ekrem Karaali isimli bir vatandaş ise Facebook'ta, "Beykoz'da protokol ile resim çektiren yalaka eşrafını PROTOKOL SEVER, YALAKA VE YAVŞAKLAR DERNEĞİ olarak resmi(LEŞ)tirecekler." şeklinde paylaşımda bulundu.



Beykoz Dernekler Birliği Dönem Sekreteri ve Beykoz Batum Havalisi ve Gürcüler Derneği Başkanı Ali Kemal Kılıç, "Zeki Aksu'nun bu paylaşımı Beykoz'da bulunan bütün dernekleri kapsıyor. Beykoz derneklerini neden bu şekilde hitam ettiğini anlamış değiliz. Aksu, Beykoz 1908 A.Ş.'de elde ettiği 20 yıllık başarısızlığı üzerinden atmaya çalışıyor olmalı.  Hedef saptırmaya çalıştığı aşikar ortadadır.

Ekrem Karaali denilen Beykozlu vatandaşın yapmış olduğu paylaşım ise ciddi manada ağır hakaret içermektedir. Kendisinin Beykoz Derneklerinden özür dilemesini bekliyoruz. Gerekli özür dilemesini yapmazsa eğer hukukun üstünlüğünü kullanarak mahkemeyi vermeyi planlıyoruz.

Aksu'yu da fazla muhattap almaya gerek yok.

Boğazın Yargıçlarından kardeşlerim gelmiş ve Ali Kemal abi, bizden kombine alıp kulübümüze destek olur musun demeden ikiletmeden destek olduğumuz kulüp başkanının söylediği ifadeler bizi gerçekten üzdü. Beykoz 1908 A.Ş'de yönetiminde dernek yöneticisi arkadaşlarımız var. Şimdi Zeki Bey, bu arkadaşların yüzüne, Beykoz'da bulunan derneklerin yüzüne nasıl bakacak merak ediyorum. Gerçekten üzücü bir açıklama olmuştur" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim