Beykoz Belediyesi Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanlığı görevini ifa eden Yusuf Avşar, eşi Hatice Nur ile birlikte Beykoz Akbaba rotasyonunda bulunan Grand Çiftlik 91 Düğün Salonu'nda dünya evine girdi. Başkan Murat Aydın’ın kıydığı nikah töreninde, yoğunlukla AK Parti kökenli şahıslar teşrif etmiş vaziyetteydi. Katılımcılar arasında sırasıyla; Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri ve Başkan Murat Aydın vardı.

Yusuf Hep Yanımızda Oldu

Başkan Murat Aydın, ekip arkadaşı Yusuf Avşar’a teşekkür mahiyeti içeren sözler söylemeyi ihmal etmedi. Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanlığı görevini yerine getiren Avşar hakkında “Yusuf benim Beykoz’a geldiğimde ilk tanıdığım kardeşlerimden birisi oldu” lafzında bulunan Aydın “Seçimlerde de hep yanımızda oldu. Yoğun bir gayret içerisinde bulundu. Şimdi nikahlarını kıymakta bana nasip oldu. Ben bu gençlere kıyamam ama nikahlarını kıyarım.” şeklinde konuşarak hissiyatını tercüme etti.

Murat Aydın’a Göre Mutluluğun Sırrı

Nikah seremonisinin ardından genç çifte nasihat vermeyi ihmal etmeyen Aydın “Sabırlı olursanız, karşılıklı dayanışma içerisinde olursanız bir de saygı oldu mu işte o zaman mutluluğu yakalamış olursunuz. Her anınız bu anki gibi olsun. Yüce Rabbim yüzünüzdeki gülümsemenizi eksik etmesin.” şeklinde konuşan Aydın, Türk örf ve adetlerini baz alarak konuşmasına devam etti “Ben aile cüzdanını gelin hanıma kızımıza tavsiye ediyorum. Damat bey, gelin hanımı , kızımızı size emanet ediyorum. Geleneğimizde öyledir. Yüce Rabbimden mutlu olmanızı temenni ediyorum.” dedikten sonra Yusuf Avşar’ı ve Hatice Nur’u bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için bütün katılımcılara teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim