ODA TV'nin yapmış olduğu habere göre; Beykoz, Tuzla ve Üsküdar Belediye Başkanlarının istifaları istendi.


İşte ODA TV'nin o haberi;


"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlarına yönelik istifa talebinin konuşulduğu günlerde ilk hamle Kadir Topbaş’tan gelmişti. Topbaş istifa nedenini açıklamamıştı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlarına yönelik istifa talebinin konuşulduğu günlerde ilk hamle Kadir Topbaş’tan gelmişti. Topbaş istifa nedenini açıklamamıştı.

Büyükşehirlerde yaşanan istifaların ardından sıranın ilçe belediyelerine geldiği öğrenildi.

Odatv’nin AKP kulislerinden edindiği bilgilere göre İstanbul’da 3 ilçe belediye başkanın daha istifa etmelerinin istendiği belirtildi.

Bu ilçelerin Üsküdar, Beykoz ve Tuzla olduğu belirtilirken, istifanın gündeme geldiği ilçelerin 16 Nisan referandumunda “Hayır” oyunun yüksek çıkan yerler olması dikkat çekiyor." oldu.

ODA TV'nin belirtmiş olduğu üç ilçenin referandum sonuçlarına bakıldığında ise Beykoz'un Evet oranında diğer iki ilçeden daha yüksek olduğu gözükmektedir.

AK Partili vatandaşlar; "ODA TV'nin bu haberi asılsızdır, yanlıştır"

"Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'in yapmış Jetbahis olduğu stratejik çalışmalar ile referandum sonuçları EVET çıkmıştır. Bu haberi yapan ODA TV'nin de referandum sonuçlarına bakmadığı aşikar ortadır. Bu haber tamamen asparagos, yalan ve dolandan ibarettir. Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanımıza 'Yücel Ağabey' der ve kendisini çok sever. İlçemize fitne, fesat sokmalarına izin vermeyeceğiz. Başkanımızın yanındayız" dediler.

İşte üç ilçenin referandum sonuçları.

Beykoz; Evet %53,08 Hayır %46,92

Üsküdar; Evet %46,69 Hayır %53,31

Tuzla;
Evet: %50,66 Hayır %49,34
Editör: TE Bilisim