Yeşilay Beykoz Şubesi yönetimi Olağan Genel Kurulu’nda buluştu. Karantina da oldukları için bazı üyelerin katılamadığı genel kurula PCR testi negatif çıkan tüm üyeler katılım gösterdi. 

Divan Kurulu Başkanlığını Birzat Mermer‘in yaptığı genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Beykoz Şube Başkanı Dr. M. Talha Uçar 2020-2021 yılı faaliyet raporu sunarak yapılan saha çalışmalarını anlattı.

YEŞİLAY ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

Başkan Talha Uçar, dönem içerisinde 25 farklı kurumdan 1005 kişiye tütün, alkol, uyuşturucu uyarıcı madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı alanlarında eğitim verildiğinin aktarırken Beykoz Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi‘nde Yeşilay Öğrenci Kulüpleri’nin kurulma aşamasında olduğunu aktardı.

BEYKOZ YEŞİLAY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ

Beykoz’da Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü müjdesini de veren Uçar, geçmiş dönemlerde görev alan tüm Yeşilaycıların tecrübelerinden yararlanacaklarının altını çizdi. Başkan Uçar kulüp hazırlıklarının en kısa zamanda tamamlanacağı bilgisini paylaştı.

YEŞİL ODA PROJESİ 

Beykoz Şahinkaya İlkokulu’nda Yeşil Oda Projesi‘nin temellerinin atıldığını ifade eden Uçar, ilkokul öğrencileriyle sürdürülebilir bir iletişim amaçları olduğunu kaydetti. Proje kapsamında akıl-dikkat oyunlarının olacağı projenin konsept sunumu yapıldı.

YEŞİLAY PROJE

Yeşilay Elçileri” projesini bu sene “Mahalle’nin Gönülleri” olarak yürüteceklerini belirten Yeşilay Beykoz Şube Başkanı Mahmut Talha Uçar, “Kişileri işin içerisinde katarak, bilgi birikimini arttıracağız. Kimi nereye yönlendireceğini bilmesi çok önemli. Burada anneleri de işin içine dâhil etmek istiyoruz. Annelerin de bir ulaşım ağır var. Birlikte etkileşim ağları çok güçlü. Ayrıca muhtarlarımızı da elçi yapmak istiyoruz.” dedi.

Denetim Kurulu ve Mali Raporu’un Şehabettin Bingöl sunduğu genel kurul üyelerin oyları ile kabul edildi.

Editör: TE Bilisim