Adalet ve Kalkınma Partisi, Beykoz Belediyesi seçimlerinde Muharrem Kaşıtoğlu’nun AK Parti’den istifa etmesinin ardından Yenimahalle de Kastamonulu meclis üyesi adayı arayışları hız kazandı.

Yenimahalle’de Kastamonu nüfusunun yoğun olmasından dolayı AK Parti, Yenimahalle de Kastamonulu, genç ve çevresi geniş kişi arayışlarını sürdürüyor.

Yenimahalle’de esnaflara ve ileri gelenlerine, “Yenimahalle’de Kastamonulu kimi meclis üyesi adayı görmek istersiniz?" sorusunu ilettiği öğrenildi.



Yenimahalleli vatandaşlar, “Yenimahalle de yetişmiş, buradan kopmamış, çocukluğu ve gençliği burada geçmiş, bizlerin sorunlarını bilen ve acısıyla, sevinciyle yanımızda olmuş birisi olsun isteriz. Aslında mahallemizde bu kriterlere uyan bir evladımız var. Genç, dinamik, sivil toplum kuruluşlarının içinde olan Murat Öz diye bizim semtin çocuğu var. Açıkçası canı gönülden bu kardeşimizi meclis üyesi olarak görmek isteriz” ifadelerini kullandılar.

AK Parti Yenimahalle Mahalle Yöneticisi olduğu öğrenilen Murat Öz, aynı zaman da mahallede bulunan birçok dernekte de yöneticilik yapıyor.

Editör: TE Bilisim