İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Yenimahalle'de esnaf ziyareti yaptı.

Arkboyu'ndan başlayan esnaf gezisi, Yenimahalle Dr. Ömer Besim Caddesinde devam etti.

Yenimahalle'de gerçekleşen esnaf ziyaretine İlçe Başkanı Akif Taşdemir'e yönetim kurulunda olan Murat İlnam, Esra Ceylan, Sevda Ay, Hasan Dönmez, Mustafa Ödemiş ve Adnan Güner eşlik etti.

Esnaflar: "Tükendik, bittik, kepenkleri indireceğiz"

Ülkenin ekonomik durumundan en çok bizler etkilendik. Pandemi başlamadan önce ekonomik olarak kötü bir süreçten geçiyorduk. Pandemi ile tükenme aşamasına geldik. Bir çok esnafımız kepenkleri kapattı, esnaflık hayatına son vermek zorunda kaldı."

"Ne yapacağımızı bilmiyoruz" 

Bazı günler siftahsız kapatıyoruz dükkanlarımızı. Bazı günler ise kuru ekmek kazanacak şekilde. Haliyle geçinemiyoruz. Ne kadar daha böyle devam edecek bilmiyoruz ama artık ayakta duracak dermanımız da yok, gücümüz de... 

Geçirdikleri zorluklardan bahseden esnafları dinleyen Taşdemir, vatandaşları teselli etmeye çalıştı. 

"Her şey iyi olsun istiyoruz" 

Ülkemizin geçirdiği bu kötü günlerin tez zamanda bitmesini canı gönülden istiyoruz. Ülke ekonomisinin kötü yönetilmesinden kaynaklı geçirdiğiniz bu kötü şartların düzelmesi önce sizin elinizde, sonra ise bizim. Partilerin ekonomi modellerini inceleyin, ülkemiz için neler verecek ona bakın. Ben size gelin kardeşim bizden başka güzel parti yok demiyorum. Seçim beyannamelerini okuyun, hangisi kafanıza yatıyorsa ona oy verin. Ama bu şartlarınızı, yaşadıklarınızı unutmayın. Sizlerin sorunlarını en iyi biz biliyoruz. Her şeyin iyi olmasını istiyoruz" dedi.

Esnaf gezisi yaklaşık 4 saat sürdükten sonra heyet, ilçe bina merkezine gitmek üzere Yenimahalle'den ayrıldı.

Editör: TE Bilisim