Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz yerel basınıyla buluştu. Buluşma Rüzgarlıbahçe’deki ilçe merkezinde gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz gerçekleştirdi. Karadeniz, “Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, Boğazın incisi Beykoz’umuzun yerel basınıyla bir araya gelmekten oldukça mutluyuz. Bugün yerel basınımızla tanışmak ve Beykoz’umuz üzerine sohbet etmek üzere bir araya geldik. Bundan sonra hizmetlerine çok büyük saygı duyup önem verdiğimiz Beykoz Yerel Basın mensuplarıyla sistemli olarak ayda bir bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında bilgiler aktaracağız. Davetimizi kırmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz’in açılış konuşmasının ardından, yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttı.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Teşkilat Başkanı Çetin Erim, basın açıklaması yaptı ve ardından Beykoz’un sorunları üzerine konuşuldu.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Teşkilat Başkanı Çetin Erim’in basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;


Çok kıymetli beykoz ilçemizin güzide basın mensupları hepinizi en kalb-i duygularımla selamlıyorum,

Değerli basın mensupları

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’mızın düzenlemiş olduğu kahvaltı programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Bizler yeniden Refah Partisi olarak 23 Kasım 2018’de Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulan geçmişi tertemiz Millî Görüş prensiplerini benimsemiş ülkemizin, daha emin adımlarla ulaşması için adalet, refah ve barış, insan hakları, izzet ve onuru sağlamak için canla, başla, çalışacağız.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak 17 Kasım 2019 yılında 44 bin kişinin katılım sağladığı, iktidar partisinin ilk kongresinde dahi bu kadar yüksek katılımla kongresini yapamadığı muazzam bir coşku ile ilk kongremizi gerçekleştirdik.

81 il 922 ilçede teşkilatlanmamızı gerçekleştirerek seçimlere girmeye hak kazandık, bu geçen süre içerisinde yıllık 150 milyar dolar milli kaynak paketleri kitabımızı genel merkez arge başkanlığımız ve bilim insanlarımızın katkılarıyla hiç bir şekilde yurtdışından borç almadan, zam yapmadan, ilave vergiler koymadan, tamamen kendi öz, kaynaklarımızla milli kaynak paketleri kitabımızı hazırlayarak, tüm siyasi partilere ulaştırdık, ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep etmemize rağmen neredeyse bir yıla yakın randevumuza karşı olumlu bir cevap alamadık. Milli kaynak paketi kitabımız haricinde genel merkez arge başkanlığımız tarafından hazırlanan 5 adet ilke menfaatlerimiz için hazırladığımız kitaplarda hazır şu an bunlar.

-Ülke Sorunları ve Çözümlerimiz

-D8 Bir Erbakan Rüyası

-Biz Türkiye’yi Biliyoruz

-Kanal İstanbul Asla Yapılmamalı

Son olarak Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından 1 ay önce lansmanı gerçekleştirilerek basın açıklamasıyla 81 ilimize 634 dev proje kitabımızın tanıtımını basın açıklaması ile tüm Türkiye’ye duyurduk.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak;

-Milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş bulunan milli görüş zihniyetini temel alacağız.

-Önce ahlak ve maneviyat anlayışını esas alacağız.

-Hak ve adaleti üstün tutacağız.

-Bütün insanlığa ve mahlukata şefkatle muameleyi esas alacağız.

-Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu, bir dünyanın kurulması temel idealimiz olacaktır.

-Her türlü zulmü ve haksızlığı, önlemek ve iyiliğin, güzelin, faydalının, adaletin, doğrunun, olmasını temenni etmek için çalışacağız.

-Öncelikle milletimize olmak üzere, tüm insanlığa adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onuru sağlamak için çalışacağız.

-Milletimize karşı daima dürüst, güvenilir ve şeffaf, olacağız.

-Ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini daima ön planda tutacağız.

-Millet iradesinin üzerinde hiçbir beşerî güç yoktur, ilkesi ile hareket edeceğiz.

-Bütün insanlara din, dil, ırk, ayırımı gözetmeden adil davranacağız.

-Problem üreten ve sadece eleştiren değil, uzlaşma hedefli, yapıcı bir siyaset izleyeceğiz.

-Ülkemizi her bakımdan üstün ve saygı, duyulan bir konuma ulaştırmak, temel hedefimiz olacaktır.

-Hukuku üstün tutan bir ülkenin vazgeçilmez bir unsuru olan kuvvetler ayırımı ilkesini benimseyeceğiz.

-Vatandaşlarımızın maddi ve manevi sıkınıtılarından kurtarılması ve yarınlarına güvenle, umutla, bakabilmesi için gerekli her çalışmayı zamanında yapacağız.

Bizler Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, aynen genel merkezimizin hazırlamış olduğu projelerin beykoz ilçemızde yerelde olduğu gibi ilçemizin en büyük sorunu olan imar ve istihdam ile ilgili projelerimizi 8 ana başlık halinde toplayarak siz değerli basın mensupları aracılığı ile yerel seçimlere yakın lansmanını gerçekleştirerek Beykoz ilçemiz için hazırladığımız kaynak paketi kitapçığımızı sizlerin huzurunda vatandaşlarıız ile paylaşacağız,

Bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için siz degerli basın mensuplarımıza ayrı, ayrı teşekkür ederız. Kalın sağlıcakla.

Editör: TE Bilisim