Beykoz Trabzonlular ve Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği’nin birlikte organize ettikleri iftar yemeği Ayşe Sultan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.




Trabzonluların iftar yemeğine; Beykoz Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr.İsmail Yüksek ve Çavuşbaşı Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Şahin, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın, Cumhuriyet Savcısı Turgut Çakır, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti İstanbul Eski Milletvekili Metin Külünk, Kızılay Beykoz Şube Başkanı Çiğdem Özkan, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, İş insanı Recep Armağan, Kızılay Eski Genel Başkanı Tekin Küçükali ve çok sayıda Trabzonlu katıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç'ın iftara katılmaması da Trabzonlu hemşehrileri tarafından tepkiyle karşılandı.

İftar yemeği Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladıktan sonra açılış konuşmasını Beykoz Trabzonular Dernek Başkanı Prof.Dr. İsmail Yüksek yaptı.



Trabzonlular Dernek Başkanı İsmail Yüksek konuşmasında; "Bugün, ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz iftar programında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Ramazan Ayı'nın hazzını ve lezzetini tattığımız ve ortasına geldiğimiz şu günlerde rabbimiz tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin.

Dünyanın bir çok ülkesinde; sıkıntı içerisinde olan ve bu nimetlerin hiç birisine ulaşamayan, mazlum ve mağdur durumda olan insanların imtihanı olduğu bizlerinde bu duyguları, onların yaşadıkları karşısında imtihan olduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Allah'a şükrediyoruz ki; bu güzel ortamı bize bağışladı. Her kesimin insanın bir araya gelip konuşabildiği ender günlerden birisidir Ramazan.

Ramazan sofralarında siyasi fikirler yok olur, kardeşlik, birlik, beraberlik konuşulur. İftar soframızı onurlandıran değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Beykoz Trabzonlular Derneği olarak bundan sonraki iftar programımızda da tekrar sizlerle olmayı ümit ediyoruz. Bu iftar sofrasının düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Yüksek'in konuşmasının ardından Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı da bir konuşma yaptı.



Katırcı konuşmasında; "Beykoz hemşehri dernekleri kendi açısından çok şanslı, bizim tarafımızdan çok şansız. Çok şanslılar çünkü sayıları ve temsilcilikleri bir hayli fazla. Bizim açımızdan çok şansız; bizler yetişemiyoruz.Beykoz hemşehri dernekleri çok faal bir şekilde çalışıyorlar.İftarımızı Allah kabul etsin, öncülük eden dernek başkanlarına da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

    

 

Editör: TE Bilisim