Cumhuriyet Halk Partisi İBB-Beykoz Belediye Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, Tokatköy Mahallesi Hakka Çıkmazında oturan mahalle sakinlerinin 20 yıllık doğalgaz hasretine son verdi.

Halka Çıkmazında oturan Kadir İleri ve ailesi, evinin olduğu yerin ormana bağlı olmasından dolayı 20 yıldır doğalgaz bağlatamadıklarını, bunun için çok söz aldıklarını ama bir türlü bu işlemin gerçekleşmediğini söyledi. 

İGDAŞ'tan yıllardır bekledikleri doğalgaz hasreti, Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu'nun İGDAŞ yetkilileri ile girdiği temas sonrası sonuç verdi.

İGDAŞ yetkililerinin geçtiğimiz ay İleri ailesini ziyaret ederek 20 yıllık doğalgaz hazretlerine son vermek için geldiklerini söylediler ve İleri ailesinin evine ve mahalle sakinlerine doğalgaz bağlamak için çalışmalara başladılar.

Mahallenin doğalgaza kavuşması için çalışmalara başlayan İGDAŞ yetkilileri, mahallenin bir ucundan diğer ucuna doğalgaz kazı çalışmaları yaptı ve gerekli tesisatları döşedi.

Mahalle sakinlerinden olan, aynı zamanda İstanbul Beykoz Mahalleleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir İleri ile irtibata geçen CHP Meclis Üyesi Sataloğlu, doğalgazın bağlandığı mahalleyi görmek için ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Sataloğlu'na bilgi veren Kadir İleri, "20 yıldır mahallemize doğalgaz bağlatamıyorduk. Çok söz aldık. Ha bugün, ha yarın bağlanacak vaatleriyle bekledik, durduk. Allah razı olsun size bir telefon açtık, ertesi hafta doğalgaz bağlanılması için harekete geçtiler ve kısa sürede mahallemize doğalgaz bağlandı. Mahalleliler ve şahsım adına teşekkür ederim. Mahalleli olarak sizden bir ricam daha olacak diyen İleri, asfalt noktasında mahallemizin bu eksiğini de giderirseniz çok mutlu olurum" ifadeler kullandı. 

Sataloğlu, "Dernek olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Bize de mahallemize bir hizmet sunmamızda aracı olduğunuz için şahsım adına sizlere teşekkür ederim. Doğalgaz hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar. İBB'de yetkili arkadaşlarla görüşüp asfalt sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için çalışacağıma şüpheniz olmasın" dedi.

​​​​​

Editör: TE Bilisim