İlçemizin eğitim ve öğretimde önde gelen okullarından Tokatköy Şehit Adil Doğan İlköğretim Okul; veliler için moral, motivasyon, birliktelik günü düzenledi.

Okul aile birliği ve öğretmenlerin organize ettiği matine de renkli görüntüler meydana geldi.

Kadınların evlerinde yaptığı marifetlerini birbirine sergilediler ve ikram ettiler.

Tokatköy Muhtarı Galip Bekaroğlu; okulumuzun gelişimi ve önde gelmesi için tüm çalışmalara devam edeceğiz

Okulumuz Müdürü Sayın Mehmet Özel; Türk Kadınının toplumuzdaki rolünü anlattı... Geçmişten, günümüze hangi rolü üstlendiğini ifade etti ve de son olarak Hz. Muhammed’in Veda Hutbesi’nde ki “Kadınlar Size Allah’ın Emanetidir” sözünü hatırlattı... Emeği geçen okul aile birliği ve öğretmenlerine özellikle Sevcan Eker’e, Hilal Can’a, Dilek Algın’a, Hatun Büyüktürk’e, Arzu Ayvaz’a, Seda Seçgin’e, Şükran Karalıoğlu’na, Emin’e Öz’e, Nurten Çekiç’e, Fadime Özdemir’e teşekkürlerini iletti.

Yemekler yendikten sonra, sıra oynamaya geldi...Kadınlar, yaptıkları yiyecekler kadar oynamaları ile de marifetlerini sergilediler...

Çekilişler yapıldı ve hediyeler sahiplerine teslim edildikten sonra programın kapanış konuşması için okulun öğretmenlerinden Arzu Ayvaz; katılım İçin herkese teşekkür etti ve de bir sonra ki programda buluşmak dileklerini iletti.

Editör: TE Bilisim