Cumhuriyet Halk Partisi'nden Beykoz Belediye Meclis Üyesi olan Bahar Doğru, Tokatköy 487 ada, 3 parsel yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. 

487 ada 3 parselde; "235 tane bina, 661 hanenin, 492 hak sahibinin" olduğunu bilmeksizin yapmış olduğu paylaşımda "550 bina, 650 küsur haneye" diyerek, kentsel dönüşüm projesinde kaç hane bile olduğunu bilmediği ortaya çıktı. Bölge halkı, "Proje ile ilgili hiçbir şey bilmez, bir de hakkımızı savunmaya kalkıyor. Madem bir şey paylaşacaksın bari doğru bilgiye erişin öyle paylaşım yapın." şeklinde konuşulmaya başlandı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'de bugün Tokatköy'e bulunan Bulancaklılar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette tıpkı meclis üyesi gibi kendisi de dönüşüm alanında "kaç hane, kaç bina" olduğunu bilmediğini gösteren paylaşımı yaptı.

Aydın Düzgün'ün Tokatköy'de yapmış olduğu toplantıda 3 ayrı elbise giymesi de dikkatlerden kaçmadı.

Toplantıya; gömlek üstüne kazak giyerek başlayan Düzgün, siyah takım elbise, beyaz gömlek ve çizgili kravat takması, daha sonra ise lacivert takım altına mavi gömlek ve kırmızı kravat takması herkesi şaşırttı. 
 

Bir fotoğraf karesinde ise fotoğrafın önünde 2B bilgilendirme toplantısı yazması da vatandaşlara 'Aydın Düzgün, acaba eski fotoğrafları mı kullandı' dedirtti. 

Düzgün, CHP Beykoz'un resmi Facebook sayfasında yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

"Beykoz kamuoyunda son bir kaç gündür TOKATKÖY 487 - 3 Parsel 83 dönümlük arazide yaklaşık 550 bina 650 hane, Beykoz Belediyesi, TOKİ arasındaki kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak Beykoz Belediyesinin geçtiğimiz günlerde belediye zabıtası marifetiyle dağıttığı ihbar mektuplarında vatandaşlarımıza;

15 gün içinde

30 gün ek süre dahil toplam

45 gün içinde

a) Evlerini boşaltmasını

b) Elektirik,su,doğalgaz,emlak borçları dahil tüm borçların ödenerek evlerini borçsuz teslimi istenmektedir.

Vatandaşlarımızla, yıllardır bu konuyu defalarca konuşmamız ve toplantılar yaptığımız gerçeğinden yola çıkarak;

TOKATKÖY 487 Ada 3 Parseldeki kentsel dönüşüm alanında CHP Beykoz ilçe başkanlığı olarak, her zaman ve her koşulda halkımızın yanında olduk olmayada devam edeceğiz!

Beykoz halkının çıkar ve menfaatlerini her şeyin üstünde tutacağımızdan yola çıkarak bu arazide oturan halkımızın hakkını,haklarını korumak.

ADALETİN siyaset üstü bir konu olduğunu

anlatmak ve savunmak bizlerin görevi olduğu gerçeğinden yola çıkarak;

Projeye hem olur diyen

550 vatandaşımızın

Projeye henüz imza atmayan

100 vatandaşımızın

Hepsini bir arada 70-80 yıllık akrabalık,

komşuluk ilişkilerini bozmadan,incitmeden

yeni bir yaşama hazırlamak.

Biz siyasetçilerin görevi olduğu bilinciyle

Beykoz CHP ilçe başkanlığı

olarak Beykoz Belediyesinin de TOKİ’nin yanında değil Tokatköy Halkının yanında olması GERÇEĞİNİ bir kez daha hatırlatmayı görev biliriz.

Ayrıca,

Her zaman ve her koşulda halkımızın çıkar ve menfaatleri kollamaktan asla vazgeçmeyeceğimizin kamuoyunca bilinmesini isteriz."

Editör: TE Bilisim