Beykoz Rüzgarlıbahçe'de Kavacık Mezarlığı karşısında ‘tanzim satış noktası’ açıldı. İstanbul genelinde 50 noktada hizmet verecek olan ‘tanzim satış noktaları’ndan biri olan satış noktası Beykoz Rüzgarlıbahçe'de Kavacık Mezarlığı karşısında açıldı. İlçe sakinleri, sebze ve meyve ihtiyaçlarını ucuza karşılayabileceği mobil araçlarda kurulan tanzim satış noktasına büyük ilgi gösterdi.


İstanbul tanzim satış noktaları ve satılacak ürünlerin fiyatları açıklandı. Sebze ve meyve fiyatlarını kontrol altına alabilmek ve vatandaşa daha uygun fiyatlardan satın alma imkanı sunmak için geliştirilen ‘tanzim satış’ özelliği kısa süre içerisinde ilgi odağı oldu.

Belirli merkezlerde satışları gerçekleştirilecek olan ürünlerin fiyatları şöyle; Patates 2 TL, soğan 2 TL, domates 3TL, patlıcan 4,5 TL, biber 6 TL, salatalık 4 TL.

Tanzim satış noktaları ve pazarlardaki fiyatlar arasındaki farklar vatandaşların bu noktalara yönelmesine neden olacak. İşte iki satış noktaları arasındaki o farklar…

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Bugün faaliyete geçen mobil tanzim noktasına, Beykoz'un dört bir yanından gelen ve yolu Kavacık’tan geçen vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Fiyatların alım gücüne uygun olduğunu belirten vatandaşlar, bu hizmetten memnun kaldıklarını söyleyip projeye emeği geçenlere teşekkür ettiler. Mobil tanzim satış noktası her gün saat 10: 00 ile 19.00 arası açık olacak.

Öte yandan tanzim satış imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar bir üründen en fazla 3 kilogram alabilecek. Bu sayede hem bölgelerden alınan ürünü ticarete dökmek isteyen kişilerin önüne geçilecek hem de herkesin imkanlardan faydalanması sağlanacak.

Editör: TE Bilisim