Virüslere karşı koruma etkisi uzmanlarca kanıtlanan Nondo Beta Glucan, kullananlara güven veriyor. Gribe karşı yüzde 93 ve Corona virüsüne karşı yüzde 89 koruma sağladığı tespit edilen Nondo Beta Glutan'ın her şişesi içinde 60 kapsül bulunuyor. 

Vücudumuzu virüslerden ve dolayısıyla da hastalıklardan koruyan yegâne unsur bağışıklık sistemimiz... Uzmanlar, güçlü bir bağışıklık sisteminin hastalıklarla mücadelede çok önemli bir rol oynadığını ifade ederken, Corona gibi virüslerin zayıf bünyelerde daha hızlı tahribat yaptığı biliniyor. Virüsleri yok eden Nondo Beta Glucan ise vücudun direncini artıyor ve bağışıklık sistemini ayakta tutuyor. Enfeksiyonların iyileşmesinde, mantar, parazit ve zararlı bakterilerin yok edilmesinde önemli bir görev üstlenen Nondo Beta Glucan, tümörleri küçültebilmesi nedeniyle kansere karşı bile etkin bir rol oynuyor. Oksidatif hasarı da azaltabilen Nondo Beta Glucan, bilişsel sağlığı geliştirerek, beyne iyi geliyor, stresi yok ediyor.

DİYABETTE VE KOLESTROLDE DE ETKİLİ

Corona gibi virüslere karşı etkili olan Nondo Beta Glucan, glükoz üretimini de azaltıyor ve kolestrolü kontrol altında tutuyor. Yetişkinlerin günde 2 kez yemekle birlikte kullanabildiği Nondo Beta Glucan, herhangi bir yan etkisi olmadan uzun süre ve kesintisiz olarak da kullanılabiliyor. Eklem ağrılarını hafifleten, beyin gelişimini artıran Nondo Beta Glucan ile kullanıcılar, ruh sağlığının iyileşmesi konusunda da büyük bir ivme kazanabiliyor.

Nondo Beta Glucan için Web sitesini ziyaret edebilirsiniz. www.betaglucantr.com

Editör: TE Bilisim