Beykoz Soğuksu Spor Kulübü, her yıl geleneksel olarak düzenlediği birlik ve dayanışma gecesi, Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Soğuksuspor Kulübü'nün İBB Koru Tesislerinde gerçekleştirdiği geceye, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün,  İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, DP Beykoz İlçe Başkanı Şakir Mısırlıoğlu, BİSK Başkanı Asım Özdemir, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, İş İnsanı Recep Armağan, muhtarlar, iş adamları, siyasi partilerin temsilcileri, sporcular, taraftarlar ve STK’lar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gece,Soğuksu Spor Kulübü Başkanı Muammer Aydınoğlu'nun konuşması ile devam etti.



Aydınoğlu, konuşmasının başında geceye herkesten önce gelen CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’e teşekkür etti. Aydınoğlu, “Bizim her şeyden önce bağlı bulunduğumuz bir belediyemiz var. Belediye başkanımızın bize her yönüyle destek oldu ve olmaya da devam ediyor, Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'e sizlerin huzurunda sonsuz teşekkür ediyorum. Bu geceye katkılarınızdan dolayı da hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.



Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,  “Bütün mahallerimizdeki kulüplerimize sevgiyle bakıyoruz. Beykoz’u daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Beykoz, diğer ilçelerden çok özel bir ilçedir. Soğuksu Spor Kulübü Süper Amatörde gayret sarf ediyor. Onların bu gayretlerini bizim de görmezden gelmememiz lazım. Onlara destek vermek de bizlerin görevidir. Geceyi düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “Bu şartlarda spor kulüplerine yönetici olmak çok zor. O nedenle Beykoz Belediyesini Soğuksuspor’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu şartlarda gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak sporun en önemli kazançlarından biri. O nedenle ben spor kulüplerini çok önemsiyorum.” ifadelerini kullandı.



BİSK Başkanı Asım Özdemir, “Soğuksu Spor Kulübü ilçemizin değerli kulüplerinden biridir. Soğuksu Spor Kulübü'ne çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Soğuksu Spor Kulübü'ne destek olanlara teşekkür plaketi ve forma hediye edildi. Plaket ve forma takdiminden sonra, gece müzikle devam etti.

      
Editör: TE Bilisim