Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İstanbul'da kazanmaya en yakın ilçesi Beykoz'a geldi ve Cuma Namazı kıldı.

Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu ile Kavacık Hasan Yavuz Cami'nden çıktıktan sonra esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Temel Karamollaoğlu, Beykozluların ilgisiyle karşılaştı. Özellikle geçen seçimlerde Muharrem Kaşıtoğlu'nun etkin olduğu Kavacık ve Rüzgarlıbahçe'de vatandaşlarla sohbet eden SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gençlerin kendisine taktığı "Şirin Baba" lakabının da hakkını vererek, Beykozlularla zaman zaman şakalaştı. Bir Beykozlu vatandaşın, "Ekonomi çok kötü, kurtar bizi Şirin Baba" diye seslenmesi üzerine gülümseyen Temel Karamollaoğlu, "Hele bir yerel seçimler geçsin, buradan güçlenerek çıkacak ve Allah'ın izniyle ilk Genel Seçimlerde de Cumhurbaşkanlığı koltuğuna ekonomiden anlayan Adil Düzen şuurunu taşıyan bir kardeşimizi oturacağız. Siz dualarınızı bizden esirgemeyin yeter, Allah Kerîm" dedi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, partisi Saadet'in Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Beykoz sokaklarını dolaştı. Geçtiğimiz günlerde SP İstanbul Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar ile Çavuşbaşı'nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Kaşıtoğlu, bu kez Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'na evsahipliği yaptı. Beukozlularla şelamlaşarak, "Hayırlı işler" dileyen Kaşıtoğlu, Gökçınar'ın ardından Karamollaoğlu'nun da hayranlığını ve takdirini kazandı. Bilindiği gibi SP'nin Beykoz Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili resmi açıklamanın olacağı toplantıya uçağı son anda kaçıran Karamollaoğlu gelmemiş ancak tele-konferans ile geceye katılıp, Muharrem Kaşıtoğlu'na başarılar dilemişti.

Esnafların ikramını da geri çevirmeyen Karamollaoğlu, esnaf ziyaretinden sonra Beykoz'dan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim