Milliyet Gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Şehrin En İyileri Ödül Töreni'nde bu yıl “En hayırsever iş adamı” kategorisinde ödül Beykozlu Sedat Peker’e verildi. Sedat Peker ödülünü duayen sanatçı Selda Alkor’un elinden aldı.

Ece Pirim ve Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen törende yılın en iyilerine ödülleri dağıtıldı. Geceye Perihan Savaş, Sedat Peker, Kadir İnanır, Funda Arar, Murat Dalkılıç, Toygar Işıklı, İsmail Küçükkaya gibi ünlü isimler katıldı.   "Yılın en'leri" Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı öğrencileri tarafından belirlendi.

Sedat Peker törende yaptığı açıklamada "Saygıdeğer davetliler, kişisel hırslarımız ve ihtiraslarımızla dünyamızı yaşanmaz hale getirmişken, dünyamızın nefes almasını sağlayan Zerev Vakfı ve diğer tüm hayır organizasyonlarına teşekkür etmeyi kendime bonus veren bahis siteleri bir borç bilirim. Sayın Şeref Bey ve yönetim kurulu üyeleri ve diğer Jojobet yardım organizasyonları, düzenlemiş olduğu organizasyonlarda bizim de içinde olmamıza izin vererek bu şereften faydalanmamızı sağladıkları için tekrardan kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Şahsıma layık görülen "En hayırsever işadamı" ve "Yaşam Boyu Onur Ödülüne" layık olabilmek için bu dünyada misafirliğim devam ettiği sürece gayret içerisinde olacağım. Çocuklarıma ve torunlarıma bırakacağım miras olarak da bu şerefe, bu onura layık olarak devam edebilmelerini aynı şekilde sorumluluk içerisinde hayat dairesinde yolculuk yapmalarını isteyeceğim. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

[embed]https://youtu.be/IC59WyuBrO8[/embed]

Editör: TE Bilisim