Beykozlu Sedat Peker bugün sosyal medya hesaplarından kaleme almış olduğu bir yazısını paylaştı. Peker Fetullah Gülen (FETÖ) ve söz konusu örgüt ile ilgili öyle cümleler kullandı ki…


Sedat Peker sosyal medya hesaplarından paylaştığı yazısında açtı ağzını yumdu gözünü. Peker, Fetullah Gülen ve söz konusu örgüt ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Peker’in yazısında yer alan ve dikkat çeken cümlelerinden bir kaçı:

  • Fethullah Gülen adındaki sözde hocanızla, dünyadaki en büyük ibneleri kıyaslayın!

  • Sayın Nuh Mete Yüksel, Fethullah Gülen’e dava açtı diye cemaatin içinden bir abla gönderen pezevenkler sizlersiniz!

  • Hiçbir kadınla cinsel ilişki kurmamış örgüt liderinizin falan filanlarını kapatmak için, bunları haber yapan gazetecileri kaçırıp öldüren yine sizlersiniz!


Sedat Peker’in Çok Konuşulacak Yazısının Tamamı;

''Kıymetli dostlarım,

15 Temmuz Cumartesi günü, davetime icabet eden dostlarım ile beraber dualar eşliğinde çok güzel bir anma organizasyonu gerçekleştirdik. Ancak konuşmamda söylediğim sözlerden dolayı, fetullahçı terör örgütünün sosyal medyada ki uzantıları beni yıldırmak için kendi çaplarınca çalışmalar yapmaya başladılar.

Ancak onların unuttuğu, daha önceleri dini duygularını kullanarak kandırdıkları 20 yaşında ki SEDAT PEKER’in olmadığıydı. Bunlar birçok pkk’lı, dhkp-c’li, milliyetçi ve Ak Parti’li, sahte hesaplar açarak sosyal medyada şuan bile devam eden algı operasyonuna yönelik çalışmalar yapmaktadırlar.

Şahsıma yönelik çok ağır küfürleri pkk’lı ve dhkp-c’li sayfalardan yaparken, şahsımla dalga geçen paylaşımlarıda kurdukları sözde milliyetçi hesaplardan yapıyorlar. Kurmuş oldukları sahte Ak Parti’li hesaplarla da, benim Ak Parti’ye zarar vereceğim yönde paylaşımlar yapmaktadırlar.

Bunları okurken güleyim mi üzüleyim mi gerçekten bilemiyorum. Ben bunları o kadar zeki insanlar olarak bilirdim ki, bu kadar küçük beyinli olmalarına gerçekten üzülüyorum. (Tespitim Betgaranti de yanıldığım için) Yazdıklarıyla 20 yaşında bir genci, anca sinirlendirecek hünerleri varken, bu yaşta beni sinirlendirebileceklerine inanmalarına ise sadece gülüyorum.

Bülent Ersoy’un askere gittiğini, benim ise askerlik yapmadığımı yazarak, kendilerince eğlence yapıyorlar. Bu arkadaşlar eğer eğlence arıyorsa, hayatı boyunca hiçbir kadınla cinsel ilişki kurmadığını defalarca söyleyen fethullah gülen adında ki sözde hocalarıyla, dünyadaki en büyük ibneleri kıyaslama yaparak mutlu olsunlar.

Benim 5 evlat sahibi olarak, bu konudaki rüştümü ispatladığım gerçeği ortadadır. Ayrıca benim 90’lı yıllarda yaptıklarım, televizyon dizilerine konu olmuş ve reyting patlamaları yaşamış bir ülkede, benim askerlik yapmadığımla ilgili makara yapmaya çalışmak aptallığın ve cahilliğin en büyük daniskasıdır.

Birde benim için Ak Parti’ye yağ çekiyor diye algı çalışması yapıyorsunuz. Ancak Türkiye’ye iade edilmemek için ilişkide olduğunuz ülkelerin istihbarat birimlerine, vatandaşı olduğunuz devletimizin sırlarını verme şerefsizliğini gösteriyorsunuz. Ben her zaman söyledim, ben ne Ak Parti’li ne de başka partiliyim. Sadece ülkemizin zor duruma düşmemesi için, ülkemizin mevcut lideri Sayın Erdoğan’ın korunması ve desteklenmesi gerçeğinin bilincinde olan bir kişiyim.

Sayın Nuh Mete Yüksel, fethullah gülene dava açtı diye cemaatin içinden bir abla gönderen pezevenkler sizlersiniz. Hiçbir kadınla cinsel ilişki kurmamış örgüt liderinizin falan filanlarını kapatmak için, bunları haber yapan gazetecileri kaçırıp öldüren yine sizlersiniz.

Şahsımı sinirlendirmek için sahte hesaplardan bu tip paylaşımlar yapmaya devam ederseniz, şuna inanın ki bayrak direklerine asılmadan önce, birde özel muameleden geçersiniz. Ancak o gün gelene kadar da, başta sözde hocanız olmak üzere sizler için söyleyeceğim sözleri her gün dinleyerek o günü beklersiniz."dedi.
Editör: TE Bilisim