Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas, AK Parti'den Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu.

5 yıldır Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görevini yürüten Eyüp Salih Elmas, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na gelerek dosyasını teslim etti.

Salih Elmas kimdir?
1979 yılında İstanbul’da doğdu.İstanbul Fen Lisesi’ni bitirdi.1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nde Yüksek Öğrenim hayatına başladı.1998 yılında Y.T.Ü.Mimarlık Fakültesine bölüm birincisi olarak yatay geçiş yaptı.2000 yılında Y.T.Ü.Şehir ve Bölge Planlama bölümünde Çift Lisans yapmaya başladı.2002 yılında Mimarlık eğitimini tamamladı.2002-2005 yılları arasında Y.T.Ü.Mimarlık Fakültesi Restorasyon Ana Bilim dalında eğitim görerek Yüksek Lisans derecesi aldı. İ.K.Ü. Proje Yönetimi Bilim dalı doktora eğitiminde “Bina Türü Yapıların Yaşam Döngüsü ve Nitelikli Yapı Üretimine Esas Model Önerisi “üzerinde tez çalışması yaptı.2011 yılında Anadolu Üniversitesi’nden İşletme Lisansı aldı.


1999-2005 yılları arasında özel kurumlarda çalışarak iş hayatına başladı.2005-2014 yılları arasında Yerel ve Genel İdarelerde çeşitli kademelerde yönetici olarak görev aldı.2014 Yerel Seçimlerinden sonrada Beykoz Belediyesi’nde Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev alan Elmas evli ve 2 çocuk babasıdır.İngilizce ve Almanca yabancı dillerini bilmektedir.

 
Editör: TE Bilisim