Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, her Ramazan ayında geleneksel olarak verdiği iftar davetini Özpaşabahçe Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. 

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Muammer Koç ve Yönetimi’nin misafirleriyle yakından ilgilendiği iftar davetine Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Yalçınkaya, CHP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Doğru, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Ceviz, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Şeref Sarıkaya, CHP Beykoz Meclis Üyesi Bahar Doğru, Saadet Partisi eski Beykoz İlçe Başkanı Şahin Soylu, Göztepe Mahallesi Muhtarı Arzu Kuşdili, Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu, Polenezköy Mahallesi Muhtarı Antoni Vilkoşevski, Kanlıca Mahallesi Muhtarı Yusuf Kıroğlu, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Yalıköy Mahallesi Muhtarı Nejmi Gösterit, İHH İnsani Yardım Vakfı Beykoz İlçe Temsilcisi Ekrem Tuncer, AGD İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahim Keleş, Beykoz Rizeliler Derneği Başkan Yardımcısı Recep Demircan, Ordu İli Maksutalan Köyü Dernek Başkanı İsmet Soner ve partililer katılım gösterdi.

 

İftar programı Beykoz’un eski imam hatiplerinden Ahmet Alay’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Oruçların açılmasının ardından Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Muammer Koç bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

 

Koç, misafirlerini selamladıktan sonra, başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’in bu yılda yavaş yavaş uğurlandığının altını çizerek, başta tüm Beykozlular ve İslam âlemi olmak üzere, bayramın tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

 

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Muammer Koç’un ardından Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Yalçınkaya’da bir selamlama konuşması yaptı.

 

İftar programı Ahmet Alay’ın yaptırdığı dua sonrası son buldu. 

Editör: TE Bilisim