Emlak Konut GYO tarafından Galatasaray Spor Kulübü’nün İstanbul Riva’daki 1,1 milyon metrekarelik arsası için gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, 1 milyar TL ile DAP Holding’den geldi.



Emlak Konut GYO’nun İstanbul Beykoz Riva’da arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin ilk oturumu 8 Haziran 2017, Perşembe günü gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO’nun Galatasaray Spor Kulübü’nden satın aldığı 1,1 milyon metrekarelik arsa için toplam dokuz firma ihaleye katılırken ilk oturumda en yüksek teklif, DAP Holding iştiraki Eltes İnşaat’tan dan 1 milyar lira olarak geldi. Eltes İnşaat, bu miktarın yüzde 10’unu Emlak GYO’ya teklif etti. İhalenin ikinci Queenbet oturumu 15 Haziran 2017, Perşembe günü gerçekleştirilecek.

“İlk oturumu kazandık, ikinci oturumu da kazanmak istiyoruz”

Riva’daki arsa için istekli olduklarının altını çizen DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ihalenin ilk oturumunu şöyle değerlendirdi: “Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden Galatasaray’ın Riva’daki arazisini uzun zamandır takip ediyoruz. İhalede ilk oturumu kazanan olarak sonuçtan memnunuz, dileriz ikinci oturumda da en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanırız. İhalenin başta ülkemize, ardından da Emlak GYO’ya, Galatasaray Spor Kulübü’ne ve DAP Holding’e hayırlı olmasını dileriz”.


Editör: TE Bilisim