İstanbul’da doğal tarım bahçeleri, mesireleri ve kumsallarıyla günübirlik tatilin gözde adresi Riva, ziyaretçilerine ve şehre yaraşır yeni bir meydana kavuşuyor.

Beykoz Belediyesi tarafından ilçenin çehresini güzelleştirmek, ilçe sakinlerine, yerli ve yabancı ziyaretçilere bakımlı alanlar sunmak amacıyla başlatılan çalışmayla mevcut meydan kapsamlı bir projeyle yenileniyor.

Riva’da geçen yaz piknik alanlarını, plaj ve tesisleri yenileyen, temizlik hizmetlerini 7/24 esasına uygun güncelleyen Beykoz Belediyesi, özellikle yaz aylarında turist ve ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Riva Meydanı için modern bir proje hazırladı.

Anafotoğraf

Hazırlanan projeyle meydan daha etkin kullanım için yeniden ele alınırken alana 7 bin 500 m2 tretuvar döşenecek, 2 bin ton asfalt serilecek, ilçe sakini ve ziyaretçilerin dinlenmesi için kent mobilyaları yerleştirilecek.

Bisiklet sporu tutkunlarının da geçiş güzergâhında yer alan alanda sporcular ve ziyaretçiler için bisiklet parkları da yapılacak.

Riva meydan çalışması alana ışıltı ve güvenlik katacak tretuvar ve yol aydınlatma çalışmasıyla yaza hazır hale getirilecek.

RIVA_TASARIM_19 RIVA_TASARIM_04 RIVA_TASARIM_15

Editör: TE Bilisim