Beykozlu İş İnsanı Recep Armağan, Beykoz 1908'in taraftar grubu olan Boğazın Yargıçları'na destek vermeye devam ediyor.

Beykoz Spor’un yeniden ayağa kalkabilmesi için Boğazın Yargıçları taraftar grubu tarafından başlatılan kombine satışı hız kesmeden devam ediyor. Beykoz Spor aşığı olarak bilinen Beykozlu İş İnsanı Recep Armağan, Beykoz’un en eski Amigolarından Erdoğan Sevinç’ten (Beykozlu Paypay) 20 adet kombine satın aldı.



Beykoz Spor taraftarlarının her zaman yanında olduğunu ifade eden Recep Armağan,

Beykoz'un her zaman yanındayız!

‘’1908 yılında kurulmuş olan İstanbul'un köklü kulüplerinden biri olan Büyük Beykozumuzun, Büyük Kulübü olan Beykoz 1908'imizin; vefakar, cefakar taraftar gurubu olan Boğazın Yargıçları bizleri ziyaret edip, kombine satışı olduğunu söylediler. Taraftar grubunda çok değerli kardeşlerim var. Bir çoğunun abisi, bir çoğunun arkadaşı, bir çoğunun kardeşiyimdir. Ee abilikte almakla değil vermekle oluyor. Bizde elimizden gelen desteği imkanlarımız doğrultusunda vermeye çalıştık.

Beykozluluk paha biçilmez duygudur, ancak yaşanılınca anlatılacak bir onurdur. Tribünlerde ki kardeşlerimiz yıllardır bedel ödüyorlar, cefa çekiyorlar. Bize yakışan dün olduğu gibi bugünde yarın da, onların yanında olabilmektir.



Cunhurbaşkanı Erdoğan, 15 Nisan tarihinde Beykoz'a geldiğinde şu sözlerle; "Beykoz 1908'in şuanki durumu Amatör Lig'de ama Beykoz'a Süper Lig'de oynamak yakışır. En kısa zamanda Beykoz Spor'un Süper Lig'e çıkması işin destekleyelim" Beykoz 1908'in geleceğini ifade etmişti.

Aklın yolu bir!

Beykoz 1908'in köklü geçmişini herkes bilir. Süper Lig dediğimiz, o zaman 1'nci Lig diye adlandırdığımız Lig'de mücadele etmiş ve çok başarılar elde etmiştir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, Beykoz'un önce 3'ncü Lig'e, sonra sırayla Süper Lig'e çıkmasını sağlamalıyız." şeklinde konuştu.

Beykoz Spor’un daha güzel yerlerde olmasını dileyen İş İnsanı Recep Armağan’a nam-ı değer Beykozlu Paypay teşekkür ederken, forma hediye edildi.

Editör: TE Bilisim