Ragıp Şişmanoğlu: 'Mahallenin Öncüsü, Gözcüsü, Sözcüsü Olacağım'

TE Bilisim
TE Bilisim
Editör
Yayınlanma
441 Gösterim



1980 yılından bu yana Tokatköy Mahallesinde oturan ve mahallenin sevilen simalarından olan Ragıp Şişmanoğlu, 6 ay önce Muhtar adayı olan Şişmanoğlu, saha çalışmalarına hız verdi.










Tokatköy Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Ragıp Şişmanoğlu, mahallesine muhtar olmak için kolları sıvadı. Tokatköy Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini ve çözümü için de çalışmaları olacağını ifade eden Şişmanoğlu, "Evimize, aşımıza, komşumuza sahip çıkmak için aday oldum. Komşularımın bu doğrultuda çok fazla isteği oldu. Tokatköy Mahallesi Beykoz'un en büyük mahallelerinden biridir. Burada yapacağımız çalışmalarla ve emek vererek daha da yaşanabilir bir yer haline getireceğiz” dedi.

Şişmanoğlu, Beykoz Gündem'e verdiği demeçte "Tokatköy şu anki mevcut durumda çıkmaz bir sokak gibi gözüküyor. Bu yüzden dolayı Tokatköy'ün Anadolu Kavağı'na oradan da Poyrazköy'e bağlayacak bir yol çalışması yapmamız gerekli. Bu sayede Tokatköy'ün bu çıkmaz sokak durumundan kurtarabiliriz.

Okullardaki spor salonlarını gençliğe açacağım

Tokatköy'de bir spor salonumuz dahi yok. Varsa da ilk Okulun bahçesinde ama kullanılmaz halde. Üstüne basarak söylüyorum kullanılmaz halde çünkü müsaade edilmiyor. Muhtar olduğum takdirde okulların spor salonlarını Tokatköy'ün gençliğine kazandıracağım. Eğitimin bittiği zamanlar sivil vatandaşımız bu spor salonlarını kullanacak.

Tokatköy Spor Kulübümüzün bir sahası yok, gençlerin futbol oynayacağı bir halı sahası yok, köy pazarımız yok. Anlayacağınız yok oğlu yok. Tokatköy yokluğa terk edilmiş bir Mahallemiz.

Arkada iki tane yolumuz var. Bir tanesi tamamen boş. Bunu da daha çok angarya işler de kullanıyorlar. Buraya 20 tane dükkan yapıp Tokatköy'deki hemşehrilerimin kendi ürettikleri ürünlerini sattığı pazar haline getirebiliriz.

Açıkcası ben, Mahallenin öncüsü, gözcüsü, sözcüsü olacağım. Ben diğer muhtar adaylarına benzemem." şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilisim
Editör Hakkında
Yorumlar