Beykoz Belediyesi radyocuların isimlerini yaşatmak ve geleceğe yeşil bir doğa bırakmak amacıyla “Radyocular Hatıra Ormanı” kurdu.

Göllü Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikle radyocular kendi adlarına diktikleri ağaçlarla doğaya katkıda bulundu. Radyocular, Beykoz Belediyesinin destekleriyle 50 dönüm alanda 1000 adet fidanı toprakla buluşturarak can sularını verdi.

“Radyocular Hiç Bu Kadar Güzel Düşünülmemişti” sloganıyla yapılan etkinlik Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu, Salim Öztürk, Yakup Özbek, Tacettin Aksu,  İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Üniversite Medya Birliği Başkanı Atakan Şenez, radyocular  ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Doğaya katkıda bulunmaktan dolayı son Deneme bonusu derece mutlu olduklarını ifade eden radyocular, yeşile önem veren, kendilerini hatırlayarak adlarına hatıra ormanı kuran Beykoz Belediyesine teşekkür etti.

Sanatçıların seslendirdiği şarkılarla Betmatik festival havasında geçen etkinlikte çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için oyun platformları da yer aldı.

Muharrem Kaşıtoğlu: “Radyocuların İsimlerine Hayat Verildi”

Radyoculuğun kuruluşunun 90. yılını kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu: “Boğazın İncisi Beykoz’un değerli bir noktasında oldukça güzel bir etkinlik yaptık. Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek Moldova’da olduğu için aramızda olamadı, sizlere selamları var. Bugün mikrofonda sesleriyle hayat veren radyocularımızın isimlerine hayat verildi. 50 dönümlük alanda Radyocular Hatıra Ormanı kuruldu. İnşallah Radyocular Hatıra Ormanı’nda  etkinlikler geleneksel hale gelir. Hatıra ormanımız ülkemize, İstanbul’a, ilçemize ve özellikle emekçi radyocu camiasına hayırlı olsun.” dedi.

Çeşitli ikramların yer aldığı programda, radyocular ve aileleri sürpriz sanatçılar, Çilem Duman,  Tufan, İbrahim Akdoğan'ın seslendirdiği parçalar eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi.

Ayrıca Mustafa Ceceli, Demet Akalın ve Muazzez Ersoy gibi birçok ünlü sanatçının adına fidan dikilerek,  sosyal medyada etiketlenerek sürpriz yapıldı.
Editör: TE Bilisim