Çavuşbaşı eski Belediye Başkanı Osman Şimşek'ten hakkında çıkan haberlerle ilgili Facebook üzerinden açıklama yaptı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nin yaklaşmasıyla birlikte, Beykoz Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti’den Çavuşbaşı eski Belediye Başkanı Osman Şimşek ismi gündeme gelmişti.

Osman Şimşek (2B Osman) aday değilim demedi

Şimşek yaptığı açıklamada, "Karar mecrası olan ilk önce değerli halkımız, sonrada teşkilatlarımız ve saygıdeğer Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, bölgeyi çok iyi tanımaktadır." diyerek aday olabileceği sinyalini verdi.

Osman Şimşek'in açıklaması;

"Değerli kardeşlerim;

Son günlerde, özellikle sosyal medya da ismim merkezli bazı gelişmelerden ve haberlerden ötürü bu açıklamayı bir mecburiyet olarak görüyorum.

Son birkaç gündür, bazı sosyal medya hesapları oluşturulmuş ve şahsım ile ilgili destek mesajları içeren yayınlar yapılmaktadır. Özellikle vurguluyorum ki; Bu sosyal medya hesapları ve yönetenleri, bilgimiz dahilinde değildir.
Değerli dostlar, bu vesile ile belirtmek isterim ki; Osman Şimşek olarak, siyasetten uzak olduğum herkesçe malumdur. Ancak tabi ki, dostlarımız bizden yardım istediğinde, görev tevdi ettiğinde, elbette gider, inandığımız değerler adına yapmamız gerekeni yerine getiririz.

Ancak, kurgu metinler, saklı tavırlar bizim hiç gündemimiz olmamıştır ve olmayacaktır. Lehimizde ya da aleyhimizde, partimizi karalayacak, arkadaşlarımızda yara açacak her türlü söylem, tavır, tanım bize uzaktır.
Bu tür yaklaşımlara kalkışmayacağımız gibi, adımızın aynı yöntemle paravan olarak kullanılmasına da müsaade etmeyeceğimiz, dost ve düşman, herkes bilmelidir.

Kaldı ki ; Karar mecrası olan ilk önce değerli halkımız, sonrada teşkilatlarımız ve saygıdeğer Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, bölgeyi çok iyi tanımaktadır.

Ve davamız ve bölge adına, en doğru olanı yapacaklarından da kuşkum yoktur."

Haber: Zindan Adar

Editör: TE Bilisim