İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta oynanan hafta içi müsabakasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'a 3-1 mağlup olan Ortaçeşmespor'da yaşanan olaylara büyük tepki var.

Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur bir açıklama yaparak "Biz Türk Futboluna olan saygımızdan, değerli bir büyüğümüzden gelen rica üzerine maça devam ettik... Alemdağ Stadı'nda yaşadıklarımızın neresinden başlayayım ki... Baştan sona maçı kaybetmemiz için her ortam yaratılmıştı... Maçta 1-0 öne geçtikten sonra müsabaka hakemi iki ayrı pozisyonda bariz 2 Kırmızı Kartı gösteremeyerek maça direkt etki etmiştir. Hakemi Allah'a havale ediyoruz. Yardımcı Hakem bile sahaya girip "Kırmızı Kart" diyor orta hakem olayı savuşturma derdinde. Biz bu hakemi istenmeyen adam ilan ettik, bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz " diye konuştu.

Maçta Kulüp Başkanları Mazlum Çoktin'e tribünden inen bir taraftarın yumruk atıp yaralamasını ise şiddetle kınadıklarını söyleyen Serkan Çanur şöyle devam etti: "Başkanımıza öncelikle geçmiş olsun dileğimizi iletiyoruz. Zaten kendisi darp rapor alıp şikayetini yaptı, vuran kişi belli. Bakalım buradan da ne sonuç çıkacak. Hadi saha içinde gerilim, stresten dolayı istemesek de kabul diyelim ama sahaya inip direkt başkana gelip yumruk sallamak asla kabul edeceğimiz bir davranış değil. Yazık hem de çok yazık... Bakalım bu maçın raporlarında neler yazıldı... Olaylar esnasında ulaştığımız bir büyüğümüzün ricası üzere maça devam ettik... Bu tür şiddet görüntüleri kalıcı düşmanlıklar da bırakmakta... O yumruk geldiği anda maç iptal edilmeliydi... Bizim statta alkol alan biri sahaya düştüğü için bile hükmen kaybettiğimiz maçımız oldu, ya Alemdağ Stadında yaşananları nereye koyacağız?"

Editör: TE Bilisim