Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, partisi Saadet'in kendisine verdiği desteğin ardından çalışmalarına hız verdi. Haftasonu Kavacık'taki Aday Tanıtım toplantısında İl Başkanı'ndan Genel Başkanına kadar tam kadro Muharrem Kaşıtoğlu'nu destekleyen Saadet Partisi, Örnekköy'de de gündemin birinci maddesiydi. Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu'na yaşanan hayat pahalılığından şikayet eden Örnekköylü Beykozlular, "Bunlar, insanların kuyruklara mahkûm olduğundan şikâyet ederek iktidar oldu ama şimdi kendileri bizi meyve-sebze kuyruğuna mahķûm ediyor" dedi.

Beykoz Örnekköy'de vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykozluların sorunlarını dinledi. Muharrem Kaşıtoğlu'nu muhabbetle kucaklayan Örnekköylüler, esnafın siftahsız kepenk kapatmasından dert yandı. Daha önce 2001 yılında yaşanan ekonomik krizin bile bugünkü krizin yanında hafif kalacağını vurgulayan Beykozlular, imar affı konusuna da değindi. İmar affının tek başına bir çözüm olmadığından yakınan Örnekköylüler, af konusunun hâlâ içinde çeşitli soru işaretleri barındırdığına da dikkat çekti. Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu ise dikkatlice dinlediği Beykozlulara umut verdi ve yerel seçimlerin bir milat olacağını kaydetti.



Saadet Partisi'nin gelecekte Beykoz Belediyesi çalışmalarıyla ülkeye örnek teşkil edeceğini vurgulayan Muharrem Kaşıtoğlu, "Örnekköy'de yaşayan hemşerilerimiz de bizim Beykoz Belediyesi ile atacağımız adımlara hem tanık olacak hem de başarımızın bir parçası olacaktır. Bizler, inançlı insanlar olarak asla ama asla Allah'tan umudumuzu kesmeyiz! Kesmemeliyiz! Göreceksiniz, 31 Mart'taki seçimler çok önemli gelişmelerin bir miladı olacaktır. Bizlerin gayreti ve sizlerin desteğiyle, elele sorunlarımızı çözeceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim