Her gittiği yerde Beykoz’un köylerine verdikleri değeri anlatan Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, güne yine Beykoz’un Köyleri ile başladı.

Elmalı ve Örnekköy halkının davetlisi olarak Riva Yolu üzerindeki Aydoğan Et Mangal Restoranı’ndaki kahvaltı organizasyonuna katılan Coşkun Tosun’a Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda, Coşkun Tosun alkışlarla karşılandı.

CHP Adayı, kahvaltının ardından yaptığı kısa konuşmada, organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

“Bu toplantı, Beykoz halkının kötü yönetime dur dediğinin resmidir"

"Gördüğüm kadarıyla şu anda Beykoz’un çok çeşitli noktalarından çok kıymetli isimler, bu dostluk sofrasında buluşmuş.

Bu ne demek biliyor musunuz dostlar?

Bu, Beykoz halkının artık yeter dediğinin resmidir. Bu, Beykozluların değişimin bir an önce gerçekleşmesi için bir araya geldiğinin ifadesidir. Ne mutlu ki, bu durum sadece bu sofraların başındaki siz değerli Elmalı ve Örnekköy’lülerin değil, tüm Beykozluların temennisidir. Her gün onlarca yere uğruyorum. Sabahın erken saatlerinden, gece yarılarına kadar Beykoz’u karış karış dolaşıyorum. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühe layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak ekibimizle çalışıyoruz.

“Beykoz’un çözülemeyecek hiçbir sorunu yok"

“Buraya siyaset yapmak için gelmedim. Sizlere sadece rahat olmanız için birkaç hatırlatma yapacağım. Rahat olun, çünkü bizim iktidarımızda hiç bir Beykozlu evini barkını terk edip gitmek zorunda kalmayacak. Beykozlu Beykoz’da huzurlu bir biçimde yaşamaya devam edecek. Beykoz’un çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Öyle yetkin bir kadroyla geliyoruz ki; göreceksiniz, beş sene içinde Beykozlunun bütün sorunları çözüme kavuşmuş olacak. Bunu gerçekleştirebilmemiz için 1 Nisan sabahı bizim iktidar olmamız gerekiyor. Kalan 15 günde daha çok çalışmalı, daha çok seçimi kazanmaya odaklanmalıyız. Bunun için sizlerden sadece oy vermenizi istemiyorum. Aynı zamanda seçim gününe kadar tüm gücünüzle mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalışmanızı ve projelerimizi halkımıza anlatarak yeni oylar kazandırmanızı da istiyorum. Bakın geçtiğimiz günlerde herkesin maşallah dediği 41 muhteşem proje açıkladık. İnsanlara bu projelerimizi aktaralım. Onların dertlerine nasıl derman olacağımızı anlatalım. Gerisi kendiliğinden hallolacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşma sonunda Elmalı ve Örnekköy sakinleriyle hatıra fotoğrafları çektiren Tosun, gençlerle uzun uzun sohbet etti.

Editör: TE Bilisim