İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Tahmaz, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu.

2014 yılında aday adayı olan Mustafa Tahmaz, mütevazi kişiliğe ile Beykozluların gönlüne girmiş ve bir çok kesimin dikkatini çekmişti.

Mustafa Tahmaz'ın 31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimler'de adaylık başvurusu yapıp yapmayacağı merak konusuydu.

Tahmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Teftiş Kurulu Başkanlığı görevinden bugün itibariyle istifa etti ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na gelip, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç'a dosyalarını teslim etti.

Mustafa Tahmaz, çok yakında ekibi ile birlikte sahaya inip çalışmalarına başlayacağı, 2014 yılında yakaladığı sinerjiyi yeniden yakalayacağı tahmin ediliyor.

Tahmaz, adaylık başvurusu yapmadan önce şu ifadelere yer verdi.

2014'ün anket birincisi AK Parti'den yeniden aday

AK Parti Genel Merkezi’nin 2014 yılında Beykoz İlçe Teşkilatı’nda yaptırmış olduğu temayül yoklamasında Mustafa Tahmaz birinci çıkmıştı.

AK Parti Beykoz Teşkilatı’nda 138 oyun 26’sını alarak anketlerde birinci çıkan Mustafa Tahmaz’dan sonra ise, ikinci sırada dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç, üçüncü sırada dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baki, dördüncü sırada ise dönemin AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer çıkmıştı.

2014 yılında yapılan anket sonuçlarında alınan oy şu şekildedir.

1. Mustafa Tahmaz 26 oy

2. Hanefi Dilmaç 25 oy

3. Yüksel Baki 23 oy

4. Adem Sefer 18 oy



Mustafa Tahmaz kimdir?


















Editör: TE Bilisim