AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın'ın, ''5 yılda 15 yıllık hizmet sunacağım'' sloganı ilçede Beykoz Belediye Başkanlığı yapmış Muharrem Ergül ve Yücel Çelikbilek'i ve meclis üyelerine yapılmış tüm hakaret sayıldı.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ın, ilçedeki Belediye Başkan Aday Adayları le yaptığı toplantıya Eski Belediye Başkanı Muharrem Ergül katılmadı.

AK Parti’nin Zeytinburnu’dan gönderdiği Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın geçtiğimiz günlerde, ‘’5 yılda 15 yıllık hizmet edeceğiz’’ ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeleri Beykozlu vatandaşlar Eski Başkan Muharrem Ergül, Başkan Yücel Çelikbilek ve ilçede ki AK Parti geçmişine saygısızlık olarak algılarken, tepkiler de beraberin de geldi.



Son olarak AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları ile yapılan toplantıya, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Başkan Adayı Murat Aydın, SKM Başkanı Engin Yıldız ve aday adayları katıldı. Toplantıya Beykoz’un etkili ve her kesimi tarafından sevilen Eski Belediye Başkanı Muharrem Ergül'ün katılmadığı ise gözlerden kaçmadı. Muharrem Ergül’ün tepkili olduğu ifade edilirken, AK Parti tabanında ise Ergül için, Beykozluluk duruşunu sergileyen adam ifadeleri kullanılıyor.



Başkan Adayı Murat Aydın, AK Parti Aday Adaylarından önce AK Parti Beykoz Eski İlçe Başkanlarıyla görüştü. Görüşmeye ise AK Parti’nin Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Hulusi Batu katılmadı.

Hulusi Batu'nun da toplantıya katılmaması, kamuoyunda "Murat Aydın'a tepki gösteriyor" söylemlerine sebep oldu.
Editör: TE Bilisim