Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’dan yürekleri ısıtan bir açıklama geldi. Aydın, karda mahsur kalan vatandaşlar için Beykoz Millet Kıraathanesi’nin sabah kadar açık olduğunu duyurdu. 

 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın ‘’ 35-40 yıldır rastlanılmayan bir kış gecesi ile imtihan halindeyiz’’ şeklinde ifade ettiği ağır mevsim koşulları devam ediyor.

Son yılların en yoğun kar yağışının etkili olduğu ilçelerden biri olan Beykoz’da Belediye Başkanı Murat Aydın’dan yürekleri ısıtan bir duyuru geldi.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yoğun kar yağışı nedeniyle duran trafiğinin ardından evine dönemeyen ve yolda mahsur kalan vatandaşlar için Beykoz Millet Kıraathanesi’nin sabah kadar açık olduğunu duyurdu.

Başkan Murat Aydın yaptığı duyuruda, “Yolda kalan çok sayıda İstanbullunun olduğu bilgisi geliyor. FSM Köprüsü’ne yürüme mesafesindeki Beykoz Millet Kıraathanesi; ikramları, sıcacık ortamıyla sabaha kadar yolu düşen tüm İstanbullara açık olacak. Hemşehrilerimize duyurumuzdur. Adreshttps://bit.ly/3H0oTFd.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim