AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Tokatköy Seçim İrtibat Merkezinde Tokatköylü vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Tokatköy'de yoğun bir ilgi ile karşılanan Murat Aydın, salona giriş yapana kadar herkesle kucaklaştı, fotoğraf çekindi.

Selamlama konuşmasını yapan AK Parti Tokatköy Mahallesi Başkanı Güner Özer, "Tokatköy halkı her zaman gereğini yapmıştır. 31 Mart Yerel seçimlerinde de gereğini yapacaktır."dedi.

Özer'in selamlama konuşmasının ardından AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın söz aldı.

 



Aydın,"Gelecek ile beklentilerimiz var" 

İlginiz için çok teşekkür ederim. Burada bulunan tüm teşkilat mensuplarına, bu güzel insanları burada topladığı için ayrıca teşekkür ederim.

Gelecek ile beklentileriniz var. Seçimler aslında siyasilerin devam edenlerin karne almak için halka müracaat ettiği bir gündür. Zeytinburnu'nda 4 kez karne aldım. Oradaki kardeşlerim hep geçer not verdiler. Önce sizden yetki talep ediyorum. Bu talebimi nedeni ise sizlere hizmet etmek için istiyorum.

Beykoz’un sorunları 5 yılda çözülemez

Tokatköylü ilgili ne yapabiliriz. Beykozumuzın ne gibi çözülmesi gereken sorunlar var. Bunları sizler zaten biliyorsunuz. Beykoz'un sorunlarının tamamının çözülmesi mümkün değildir. Kim diyor ki size; 'Beykoz'un sorunlarını 5 yıl da çözeceğim' kesinlikle itibar etmeyin. İstihdam, imar ve trafikle problem var. Ben bütün sorunları çözeceğim diyen kişiye inanmayın ve itibar etmeyin.Bende bu sorunların tamamını çözebilirim diyemiyorum.

İmar ve mülkiyete ilgili çalışmalar uzun yıllardır bir noktaya gelmiş ve bu süreç hızlanarak devam edecek. Bu süreçte ilçe, İBB, Boğaziçi İmar ve Ankara'da Çevre Şehircilik Bakanlığı ile ortak hareket edilmeli. Bu kurumların uyumlu halde çalışırsa mesafe katedilebilir.



Beykoz’a metro çalışması hız kazandı

İnşallah sizlerin desteği ile İBB Başkan adayımız Binali Yıldırım Bey'in deneyimi ile sorunların çözümü ile ilgili mesafe kat edilebileceği ortamdır. Beykoz'da geçmişte Beykoz'a metro gelecek diye sözü vardı. Bu metro çalışması Beykoz’da bir noktaya kadar geldi ve bu çalışmalar devam ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Beykoz'a görevlendirilince çok tedirgin oldum ama bir okadar da mutlu oldum. Beykoz'da 'siyaset yapanlar var, beklentisi olanlar var' nasıl olacak dedim.

Beykoz bilmediğin bir yer değil

Beykoz benim bilmediğim yer değil. 80 öncesi Tokatköy'e devamlı gelirdim. Amcamız Tokatköy de, mezarı da Yula mezarlığında, yani burada. Buralara o zaman gelir, fındık toplar memleket hasretimizi giderirdik.

Benim hiçbir zaman Beykoz’da Belediye Başkanlığı yapmak gibi bir düşüncem olmadı. Beykoz'a gelince bu tedirginliği üzerimden attım. Beykozlular beni kucakladı, sıcak bir ilgiyle karşıladı. Ters bakanlarda bizi kucakladı sarmaladı.



Hep hayallerim olmuştur

Bize görev verildikten sonra çalışmalar yaptım. Beykoz'da yaşayan insanlar ne düşünür, ne ister, Beykozla ilgili herşeyi, ileriye dönük düşünceleri nelerdir diyerek çalışmalar yaptık. Benim ülkem ile hep hayallerim olmuştur. Bizim ay yıldızlı bayrağımız gökkubenin üstünde dalgalanmaya devam ediyorsa ülkemizde huzur vardır demektir. Önceliğimiz ülkemizin hürriyeti, bağımsızlığı ve ülkenin birliğindedir. Benim bu yüzden hep hayallerim olmuştur.

Ülkeme olan hayallerimi Beykoz ile birleştiriyor, hayalimizdeki Beykoz’u gerçekleştireceğimiz projeler ile 5 yılda yapamayacak olsakta iyi bir yol alacağımıza inancım tamdır.

Turistlere hayat öyküsü çıkartalım

Turistler, Boğaz yoluyla Beykoz'u kucaklayacak. Tarihi ve doğal güzelliklerinden yararlanıyor olacak. Turist, tarihi yarım adadan geldi. Beykoz'da kahve içti. Beykoz'un güzelliklerini görmek ve doğanın güzelliklerinin görmek için gezsin ve gezdiği yerlerin fotoğraflarını çeksin. Manevi iklimini yaşasın. Köylerimiz doğal ve güvenli olarak yetiştirilmiş ürünlerimizi yesin ve para harcarsın. Böyle milyonların geldiği zaman işsizlikle ilgili problemler kalmayacak. Üretilen camları hatıra olarak satın alacak ve istihdam sağlamış olacak. İstanbul'un incisi olan Beykozumuzun parladığını o zaman göreceğiz. Biz bunu hayal ediyoruz.

 



Beykozlu, Beykoz’da yaşamaktan mutlu

Beykozun gençlerinin 24 saat gidebileceği kütüphanesi olsun. Kadınların sosyalleşebileceği kültürel alanlarımız artsın. İstanbullu, Beykoz'u merak ediyor ve seviyor. Beykoz'da yaşamaktan mutlu musunuz diye anket yaptırdık ve oran yüzde 83 çıktı.

Beykozlunun mutluluğu için çok çalışacağız

Bu oran İstanbul’da başka hiçbir yerde yoktur. Beykozlu, Beykoz'u seviyor. Biz bu yüzden yoğun bir çalışmanın içerisinde olacağız. Biz bu hayallerimizi nasıl gerçekleştireceğiz. Daha yaşanabilir hale nasıl getireceğiz bunu düşünüyoruz. Bunun için çok çalışacağız, herkesle eşit mesafede olacağız. Ayrım hayrım olmayacak. Halk Belediyeyi çok iyi denetleyecek.

Bir tane cep telefon numaram var ve 20 yıldır aynı telefonu kullanıyorum. Herkese de numaramı veriyorum. Oradan bana ulaşacaksınız. Adaylık sürecinde 100 150 kişi günlük arıyor. Müsait değilsem o an bakamıyorum ama sonra muhakkak dönüş yapıyorum. Çok rahatlıkla bana ulaşabileceksiniz. Ben zaten belediyede çok oturmam, kahve kahve, sokak sokak gezer, hergün sizlerle beraber olmayı planlıyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Aydın, vatandaşların sorularına cevap verdi.

Editör: TE Bilisim