AK Parti Beykoz Belediyesi Başkan Adayı Murat Aydın'dan Beykozlulara Facebook aracılığı ile mesaj yayımladı.

Muray Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Sevgili Beykozlu kardeşlerim, yepyeni bir dönemin başlangıcındayız. Bugün, Beykoz için yeni hayaller kurmak ve bu hayalleri gerçekleştirmek için huzurlarınızdayım. Hayatım boyunca yeni şeyler söylemenin ve yeni şeyler yapmanın heyecanıyla insanın gönlüne değecek, şehri güzelleştirecek çalışmaların içinde oldum. İnanç ve kararlılıkla, gece gündüz insanımızın mutluluğu için çalıştım.

Liseyi okumak için Giresun'un Bozak Köyü'nden İstanbul'a doğru yola çıkarken duyduğum heyecan ne ise; Bugün de Beykoz'a hizmet yolculuğuna çıkarken aynı heyecanı hissediyorum. İstanbul'un incisi, bu güzel ilçeye hizmet etmek hayatımda bu yeni bir dönemin başlangıcı olacak.

25 yıllık yerel yönetim tecrübem ve AK Parti'nin her dem yeniliği arayan, insanlarımızın mutluluğunu esas alan, çağın ilerisinde çözümler üreten, yerel yönetim vizyonunun bir parçası olarak Beykoz'a hizmet etmek için sizlerleyim. Amacım; insanımızın refah ve mutluluğu...

Beykoz'un tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini koruyup, geliştirerek bütünüyle örnek bir ilçe oluşturmanın gayreti içerisinde olacağım. Şimdi, sokak sokak, cadde cadde Beykozla kucaklaşma vakti.

Yapılacak yerel seçimlerin, başta Beykozumuz da  olmak üzere, ülkemizde bir demokrasi şöleninde havasında gerçekleşmesini ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ederim" şeklinde oldu.

https://youtu.be/SA6fdfsOY3s
Editör: TE Bilisim