AK Parti’nin Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak göstermesi beklenilen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz keşfine devam ediyor.

AK Parti’de üç dönem kuralına takıldığı için Zeytinburnu’dan aday gösterilmeyeceği belirtilen Murat Aydın’ın, Beykozlulara Başkanlık yapacağı ifade edilirken, Başkan Aydın’da keşiflerine devam ediyor. Adaylıkla anıldıktan sonra ki günlerde 3 kez Beykoz’a gelerek özel görüşmeler yapan Murat Aydın, her keşif ziyaretlerine yanına ekibini de almayı ihmal etmiyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde İBB Hasır Restaurant’ta Beykoz Belediyesi’ne Müdür yapacağı iddia edilen Zeytinburnulu isimlerle görüşen Başkan Murat Aydın, Beykoz’da Giresunlu hemşerilerine güvenerek şimdiden kadrosunu tamamlamak üzere.

3 Dönem kuralına takılan BaşkanMurat Aydın’ın Beykoz ziyaretlerinden ilçede ki hiçbir siyasinin haberi yokken, aralarında hukuk olduğu belirtilen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’le de hiç diyaloğa geçmediği edinilen bilgiler arasında. Öte yandan Murat Aydın Beykoz Belediye Başkanlığı’nı isterken, yapılan ziyaretlerde de Beykoz’un yollarını ezberlemeye çalıştığı ifade ediliyor.

Beykoz'a 40 kişilik ekibi ile geliyor

Murat Aydın'ın Beykoz'a gelmesi durumunda, Zeytinburnu'nu yönettiği 40 kişilik ekibi ile gelmeyi planladığını öğrendik. Aydın'ın iki belediye başkan yardımcısı ve belli başlı bazı müdürlükleri de kendi belirleyeceği öğrenildi.

Beykoz’a Suriyeli Akını mı Olacak?

Zeytinburnu Gazetesi’nin ‘’Murat Aydın Farklı İlçeye mi Kaydırılacak?’’haberinin ardına yaklaşık 400 Zeytinburnulu vatandaş yorum yazdı. Yorumlarda vatandaşlar, ‘’Murat Aydın’ın Beykoz’a adaylığıyla birlikte yardım ettiği Suriyelilerin de Beykoz’a gitmesi bekleniliyor’’,

‘’Zeytinburnu’da yeşil alan bırakmadı’’, ‘’Zeytinburnu’na kayan Murat Aydın Beykoz’a kaydırıldı’’,‘’Belediyenin karşısında ki kaçak yapıyı bile görmezden geldi’’,‘’Zeytinburnu’nu beton yaptı’’ gibi yorumlar yapılırken, bir tane vatandaşın bile ‘’Allah razı olsun’’ yazmaması dikkat çekti. Zeytinburnu Belediye Başkanı'nın Beykoz'a bisikletle değil paraşütle gelmesi bekleniliyor.

Editör: TE Bilisim