Beykoz Muhtarlar Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan seçimde Rüzgarlıbahçe Mahalle Muhtarı Sedat Altun başkanlığa seçildi.

14 Aralık Salı günü, Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen Genel Kurul Toplantısına; Beykoz Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Yavuz Kakı, Çubuklu Mahalle Muhtarı Hüsnü Kolcu, Beykoz Polis Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Birzat Mermer ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Genel Kurul Toplantısında ilk olarak Divan Heyeti seçildi. Divan Başkanlığına Beykoz Polis Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Birzat Mermer seçilirken, Kâtip Üyeliklerine ise Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal ile Gümüşsuyu Mahallesi Muhtarı Şaban Efe seçildiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantı başladı. Beykoz Muhtarlar Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısında Beykoz Merkez Mahallesi Muhtarı Meral Nalbantoğlu Manav ile Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun başkanlığa aday isimler oldu.

Programda ilk olarak Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu tarafından dernek faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporunun okunmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü. Kolcu son olarak seçimin hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasını tamamladı.

Genel Kurul Toplantısında ilk olarak Başkanlığa aday olan isim Meral Nalbantoğlu Manav, daha sonra Sedat Altun konuşmasını gerçekleştirdi. Yapılan konuşmaların ardından Beykoz Muhtarlar Derneği Başkan seçimine geçildi. Kapalı oylama usulü ile yapılan seçim sonucunda 1 oy geçersiz sayılırken, Beykoz Mahallesi Muhtarı Meral Nalbantoğlu Manav 20 Oy, Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun ise 23 oy alarak Dernek Başkanlığına seçildi.

Beykoz Muhtarlar Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrası tüm muhtarlar toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.  

Beykoz Muhtarlar Derneği Yönetim Listesi

Yönetim Kurulu Asil:

Sedat Altun, İlkay Aydın, Cengizhan Turaman, Nevzat Cebeci, Muammer Aydınoğlu

Yönetim Kurulu Yedek:

Emre Cankaya, Ali Cinel, Ali İhsan Aydın, Engin Sevim, Nuri Dik

Denetim Kurulu Asil:

Talip Güney, Salih Belen, Ali Durmuş

Denetim Kurulu Yedek:

Antoni Vilkoşevski, Evren Önal, Şaban Efe.

 IMG_7188

 IMG_7191

 IMG_7194

 IMG_7195

 IMG_7196

 IMG_7203

 IMG_7224

Editör: TE Bilisim