Saadet Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Kuruluşundan bu yana 111 yılı geride bırakan ve tarihteki yerini sağlamlaştıran Beykozspor1908 Spor Kulübünü ziyaret etti. SP Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz'ın da eşlik ettiği ziyarette Beykozspor 1908 Başkanı Zeki Aksu'nun yanısıra kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri Gürsel Atagün, Alaattin Kılıç, Ufuk Dağcı, Mesut Ekici, Salih Mustafa Topçu, Aziz Baltacı, Erdal Diri ve Cemil Yılmaz hazır bulundu. Beykozspor 1908'in durumu ve geleceğinin dile geldiği ziyarette Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Belediye Başkanı olması halinde kulüple özel olarak ilgileneceği sözünü verdi. Geçen yıllarda Beykoz Belediyesi Bayan Hentbol Takımı ile kazandıkları ivmeyi hatırlatan Kaşıtoğlu, Belediye Başkanlığı süresince Beykoz 1908'i mutlaka üst liglerde görmeyi arzu ettiğini kaydetti.

Ziyaret sonrası Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Beykozspor 1908 Başkanı Zeki Aksu'ya Necmettin Erbakan'ın "Davam" kitabını Hediye etmesinin ardından Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, şunları söyledi:

"Nasıl ki, Partimizin Kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan, yaşamı boyunca ülkemiz için bir dava üstlenmişse, biz de Beykoz'da bir dava üstlendik. Beykoz, bizim davamızdır. Beykoz'da buraya yabancı olan kişilerin anlamayacağı kadar fazla hassas konular vardır. Biz bu noktada sorunları çözmeye talibiz. Üretimi artırmaya talibiz. Üreteceklerimizden birisi de ilçemizdeki sportif başarıları artırmaktır. Fenerbahçe'yle birlikte Süper Lig'de mücadele eden iki Anadolu Yakası takımından birisi olan Beykozspor1908, Süper Amatör Lig'e fazla gelmelidir. Bunun için de önce birlik beraberliği temin etmeli, ardından da o eskilerde kalan çoluk çocuk ve mahalleli olarak Sarı-Siyahlı takımımızı tribünlerde desteklemek gereklidir. Bunun için çabalamak ve neredeyse tamamı Karadeniz kökenli insanlardan oluşan Beykoz Halkımızla birlikte elele bir ruh oluşturmalıyız. İnşallah nasip olursa biz, Belediye Başkanlığımız sırasında ilk iş olarak buna eğileceğiz"

Editör: TE Bilisim