Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, gönül ister ki Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yüzde 80 ile seçelim...

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerini Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman değerlendirdi. Cumhur İttifak'ına Beykozluların güveninin tam olduğunu vurgulayan MHP Beykoz İlçe Başkanı Karaman, Yılmaz Gökgöz'e konuştu.

"Beykozluların Cumhur İttifak'ına destekleri çok yüsek"

"Seçim süreci dönemine girdiğimiz dönem aynı zaman da Ramazan Ayı'nı da denk geldi ve zorlu bir süreci geçirdik. İnsanlarımız, iftar ve sahur programlarında dahil oldu. Bunun haricinde bütün pazarlarında stantlarımız kuruldu, bir çok aile ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdik.

Alanlara indiğimiz ve ziyaret esnasında toplumla istişarelerde bulunduğumuzda vatandaşlarımızın Cumhur İttifak'ına destekleri çok yüksek olduğunu gördük.

Cumhur İttifakı'na destek sadece Beykozlulardan değil, Türkiye genelinde de Cumhur İttifikı'na büyük bir destek söz konusu. Bunun en büyük sebebi ise; insanlarımızın geçmişte yaşamış oldukları 15 Temmuz hain darbe girişiminden kaynaklanıyor ve iki tane milli liderin bu işten Türkiye'yi kurtaracakları noktasında hemfikirler.

Beykoz'da da bu algı en üst seviyededir. Burada vatandaşımızın belirttiği şudur; Cumhur İttifak'ına tam destek olacağız, Cumhurbaşkanlığında ortak adayımız ise Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletvekilliği seçimlerinde ise vatandaşlarımız yüksek oranda MHP'ye oy vereceklerini dile getiriyor.

Bunu niye dile getirdiğine gelecek olursak, yürütme mekanizmasının daha sağlıklı işlemesi ve daha uyumlu bir halde, iki uyumlu liderin çalışabilmesi için MHP'nin parlamento da çok ciddi anlamda hak sahibi olması gerektiğini düşünüyor. Vatandaşlarımızdan aldığımız izlenimler bunlardır.



"Cumhur İttifakı'na yüzde 60 oy alacağız!"

Allahın izniyle, bölgemizde Cumhur ittifika'nı yüzde 60 civarında bir destekle başarıya ulaştıracağımıza, parlamentoda da MHP'yi en yüksek seviyede temsil noktasında vatandaşımızın oy vereceğine kanaatimiz tamdır.

Gönül ister ki; Cumhurbaşkan adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yüzde 80 ile Cumhurbaşkanı olsun istiyoruz fakat ben Türkiye genelindeki orantıyla yüzde 60 olarak belirttim. Beykoz noktasında Cumhur İttifakı olarak en düşük oy oranımız yüzde 60 ile seyredeceği kanaatindeyim. Yüzde 60'ın üzerindeki her puantaj bizim için de avantaj sağlayacaktır. Şuan bununla alakalı yüzde 50-60-70 demek ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum ama 24 Haziran akşamı yaşayacağız ve göreceğiz.

"Anket firmaları asparagas haberler üretiyor"

Anket firmaları geçmiş dönemlerde de MHP üzerinde çeşitli spekülasyonlar yaparak asparagas haberler üretmişlerdir. Anket firmaları bu sonuçları neye göre yaptıkları, çeşitli şer odaklarının güdümüyle yaptıkları aşikar ortadadır. MHP oylarını korumakla birlikte, çok daha üst seviyede oy oranına sahip olarak çıkacağına kanaatimiz tamdır.



"Yel, kayadan  ancak toz alır"

İYİ Parti'nin MHP'den oy kapma noktasındaki spekülasyonlar yalandır. Bunu da seçimlerde göreceğiz. Yel, kayadan ancak toz alır. Bu anlamda 50 yıllık geçmişe sahip bir partiden daha yeni kurulmuş ideolojik anlamda bir temeli olmayan, neyin ne olduğu belli olmayan, temellerini oturtamayan İYİ Parti, birbirleriyle hiçbir şekilde anlaşamayan bu beş benzemezler bizi, neden AK Parti ile birlikte olduğunuz diye eleştirirken, kendileri ise CHP ile HDP'li Demirtaş'ın da çıkartılması noktasında beyanlar veriyorken, Beykozlu hemşehrilerimizin bu düşüncelere sahip kuruluşlara en iyi cevabı sandıkta vereceğine inancımız tamdır.

"MHP ile birlikte Beykoz'un sorunlarını çözeceğimizi taahhüt ediyorum"

Bu seçimler, Türkiye'yi bu ateş çemberinden kurtarmak amacıyla terör örgütüne yapılan operasyonların yarım kalmaması için parlemento da MHP'ne tam destek oldukları takdirde, Beykozumuzun daha bir çok sorununu TBMM'ne önerge vererek gündeme getiren İstanbul Milletvekilimiz İzzet Ulvi Yönter Bey ile hükümetin konuyla ilgili olumlu gelişmeler yaşatmasına vesile oldu.

Bundan sonra Beykozumuzun İmar, orman, 2B gibi sorunlu bölgelerin çözüme kavuşması ve tapularına kavuşması noktasında büyük hizmet vereceğimizi buradan taahhüt ediyorum." ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim