MHP Beykoz Teşkilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde yemekli bir program düzenledi. 

Düzenlenen akşam yemeğine MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MYK Üyesi Erdem Karakoç, Savaş Çolak, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, muhtarlar, spor kulübü başkanları ve STK temsilcileri katıldı.



MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İstanbul’un 39 ilçesinde bu toplantıları gerçekleştirdiklerine işaret ederek, “Yerel iktidar da MHP yok, genel iktidar da MHP yok. Hangi derdimizi dinleyerek nasıl çözüm bulacaksınız? diyenler oldu. Bugüne kadar MHP’yi Dumanbet herkes anlamak istediği gibi anlamıştır. Türk Milleti nerede ise MHP oradadır” ifadelerini kullandı.

“Millete Hizmet Etme Noktasında Hareket Ederiz”

Milliyetçi Hareket Partisini mensuplarından dinlenilmesi gerektiğini ifadelerine ekleyen İl Başkanı Karataş, ''Biz millet menfaatlerini kendi menfaatlerimizin önünde tutuyoruz. Toplumsal kalkınmayı önemsediğimiz için ömrümüz bu harekette geçmiştir. Biz önce ülkem ve milletim diyorsak, geçmişte birileri tek başına iktidar olmasına rağmen MHP’nin neden iktidar olmadığı sorularıyla karşı karşıya kalıyoruz. MHP’nin Türkiye’deki kapsama alanında değerlendiremeyenler her zaman yanılmıştır. Bizler sadece kadro yetiştiririz. O kadrolar da bu millete hizmet etme noktasında hareket ederiz” dedi. 

Türkiye’yi 15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak değerlendirilmesi gerektiği görüşünü savunan Karataş; “15 Temmuz öncesi ve sonrasında değerlendirmek zorundayız. 15 Temmuz öncesini tartışma zamanımız yok. Neden Türkiye’yi buraya sürüklediniz diye birilerini suçlayamayız. Dün yaptığımız hatalardan ders çıkararak vatanını canından aziz bilen insanlarla ülkemizi selamete çıkarabiliriz. Devletin her kademesinde vatanını sevenler olursa rahata çıkarız. Bu ülkeden başka yaşayacak yerim yok diyenlerin yönetmesi gereken ülkedir bu topraklar. Herkes hamaset yapar. Bunlar konuşulurken uygulama şekline bakmak lazım” ifadelerini kullandı.

“Bu Topraklar Peşkeş Çekilemez”

“Bu topraklar şehidin kanıyla yoğrulduysa, masada bu topraklar peşkeş çekilemez. Türklük değişmez, köşelerini yontayım, farklı millet yapayım diyemezsiniz. Hak din de İslam’dır. Din bir ahlaktır. Biz bu toplantıları gerçekleştirirken muhtarımızla spor kulüplerimizle yöre dernekleriyle bir aradayız. O derneklerin o kadar önemi var ki Özlem duyduğunda vuslat yapamıyorsa buradaki derneğine gidiyor. Ama öyle bir hale geldi ki komşumuzu tanımıyoruz. Memleket derneklerimiz yalnızlığımızı ortadan kaldırabilir. Bu dernekler çok önemlidir.” 



“MHP sizlerle birlikte milletimizin emrindedir”

Toplantıda konuşan MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ise, bir selamlama konuşması yaparak, “Muhtarların, mahallelerde vatandaşın huzurlu bir yaşam sürmesi için üstün gayret sarf ettiğini biliyoruz. Bireyselcilik üzerine değil de toplum anlayışını kendimize örnek alarak, muhtarlarımızla aynı tutum içerisinde olduğumuzu bildirmek isterim. Milliyetçi Hareket Partisi her daim sizlerle birlikte milletimizin emrindedir. Muhtarlarımızla aynı görüşte olduğumuzu, toplumsal manada çözüm noktası konusunda onlarla aynı noktada olduğumuzu belitmek için buradayız" dedi.

MHP MYK Üyeleri Savaş Çolak, Erdem Karakoç, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, Dernekler Birliği Başkanı Ziya İnik ve Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Asım Özdemir'de birer konuşma yaptı.

Toplantı konuşmalardan ve yemekten sonra sona erdi. 

Editör: TE Bilisim