MHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltılı istişare toplantısında katılan MHP’li Kadınlara teşekkür etti.


Anadolu Hisarı Sabancı Öğretmen Evi’nde gerçekleşen program MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve İlçe Yönetimi’nin ev sahipliğinde gerçekleşirken, MHP MYK Üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Güllü Yener, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul İl Sekreteri Osman Gür ve Anadolu Yakası Bölge Başkanı Hakan Aslan’da istişare toplantısına katılım sağladı.

Toplantı MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın açılış konuşmasıyla başladı. Karaman Türk Kadını’nın geçmişten günümüze hayatın her alanında vermiş olduğu mücadele ile vefakâr bir şekilde rüştünü dünyaya ispat ettiğini ve yine bu minvalde milli ve manevi değerleri perçinleyen değeri olduğuna vurgu yaparak partili kadınlara hitap etti ederek, Cumhur ittifakının önemine değinip, 2023 seçimlerine Kadın Kademeleriyle hazır olduklarını belirtti.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın ardından MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’de günün anlam ve önemini bildiren bir konuşma gerçekleştirdi.

İl Başkanı Gür “Milliyetçi Hareket Partisi ülkemizin yaşadığı birçok soruna çözüm üreten, üretmeye çalışan önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen anlayışa sahiptir. Türkiye sevdasını yüreğinde derin yaşayanların sevdasıdır. İnanıyoruz ki güçlü MHP güçlü Türküye demektir. Cumhur ittifakı işte bu güçlü Türkiye sevdasının birleştiği ruhtur. İnanıyoruz ki bu salonu şereflendiren kıymetli hanımefendiler 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde bizimle birlikte çalışmalarımıza güç katacaktır. Türk kadını hepimizin yüz akı iftihar ve itibar ettiğimiz kıymetli varlığımızdır. Anadolu coğrafyasındaki varoluş sırrımız Türk Kadınının şerefli mücadelesinde saklıdır.

Türk kadını aynı zamanda anadır, doğuran, doyuran, dokunan sevgi bağlanışının doruklarına çıkan ve çıkaran giymeyen giydiren yemeyen yediren içmeyen içerendir. Yeri gelir evladını fedakârca vatana feda eder. Bu vesile ile şehit annelerimizin ellerinden öpüyor saygı ile önlerinde eğiliyorum.” şeklinde konuştu.

İstişare toplantısı, İl Başkanı Birol Gür ve İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın konuşmalarının ardından da devam etti.

Haber Kaynağı: MHP Beykoz İlçe Başkanlığı

Editör: TE Bilisim