Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile Yerel Seçimler'de ittifak yapmayacaklarını söyledikten sonra, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman'ın, Beykoz Belediye Başkanlığını nasıl alabileceklerinin stratejisini yaptığı öğrenildi.

MHP Genel Merkezi’nin açıkladığı karar ile, İstanbul harici tüm “İl, ilçe ve beldelerde aday çıkaracağız”demesinden sonra, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın aday arayışlarını sürdürüyor.


MHP’nin Beykoz’da bir ilkini gerçekleştirmek isteyen Karaman, Beykoz’da güçlü bir isimle 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ne girmeyi düşündüğü öğrenildi.

Beykozlular, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz günü ve sonrası gösterdiği duruş takdira şayandı. 15 Temmuz'dan sonra izlediği politika da bizlerin hoşuna gitmiştir. Derdinin sadece ülke bekası olduğu aşikar belli olan Bahçeli'nin, Andımızı istemesi ve bunu savunması kadar gayet normaldi. AK Parti'nin son zamanlarda yaptığı PAPAZ'ı salması ve Andımızı istememesinden dolayı yolları ayrılması gerçekten bizleri üzdü.

Artık bizler de, MHP'nin 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde eğer muhafazakar ve demografik yapıya uygun bir aday çıkartması durumunda MHP'ni tercih etmeyi planlıyoruz.

AK Parti’nin Beykoz’da ittifakın bozulmasından sonra seçimi kazanma şansı, şansa kalır” diyorlar.

Yapılan son anketlerde MHP’nin oy oranın yüzde 15.7 olması ve AK Parti’nin ekonomik kriz nedeni ile her gün oy kaybetmesi sonucu, AK Parti’nin 2019 Yerel Seçimleri’nde MHP’ye muhtaç olduğunu gösteriyor.

MHP'nin Beykoz'da çıkaracağı Kastamonulu yada Giresunlu bir aday ile Belediye seçimlerini kazanabileceği düşünülüyor.

Ülkücüler; "Beykoz Belediyesi 15 yıldır iyi bir hizmet verememektedir. Ekonomi ortadadır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de her yerden aday çıkartacağımızı söylemesinden sonra Beykoz'da dengeleri değiştireceğimizi düşünüyoruz. AK Parti seçmeninin MHP'ye eğilimi açıkca ortadır. CHP'nin Beykoz'daki durumu ortadadır. MHP'nin Türkiye'de bulunan Belediyelerine baktığımızda başarısı ortadır. Beykoz'da yaklaşık 60 bin oy alabilecek potansiyelimiz var. Allah'ın izniyle bu seçimlerin kaderini değiştirip, Beykoz'da tarih yazmayı hedefliyoruz" dediler.

Haber: Yılmaz Gökgöz

Editör: TE Bilisim