Beykoz Belediyesi Meclisi Nisan Ayı’nın ilk toplantısı için Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. 5393 sayılı yasa gereğince yapılan oylamayla meclis komisyon üyeleri yenilenirken, encümen üyesi seçimleri de yapıldı. 

Mecliste ilk olarak 9 Mart 2018 tarihli meclis tutanağı oylandı.

Genel kurulda yapılan açık oylamayla meclis komisyonlarına yeni üyeler belirlendi. Ardından yapılan gizli oylamayla Şahin Emanet, Emin Yavuz ve Muharrem Kaşıtoğlu encümen üyeliğine seçilirken, başkanlık divanından istifa eden Kerem Ersin’in yerine Aydın Habil getirildi.

Gündem maddeleri görüşülerek başkanlık makamı tarafından ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Meclis Üyeleri Gülay Demirel, Muharrem Kaşıtoğlu ve Emin Yavuz otizme dikkat çeken konuşmalar yaptılar. Meclisi ziyaret eden otizmli çocuklar,  Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e Slotbar ve meclis üyelerine otizmde farkındalığı simgeleyen mavi çiçekler takdim ettiler.

Genel kurul sonrasında Başkan Yücel Çelikbilek ve meclis üyeleri 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda BOÇAY Derneği tarafında otizmli çocukların sanat çalışmalarının yer aldığı sergiyi gezdiler ve etkinliğe katılan otizmli çocuklara destek verdiler.

Ad
Editör: TE Bilisim