CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da partisinin üye katılım töreninde birçok yeni partili ile tanıştı. Büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığı törende yeni üyelere parti rozetlerini Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlenen rozet takma töreninde Beykoz sesleri yankılandı.

39 ilçeden yeni üyelerin geldiği törende coşkulu bir kalabalık tören boyunca “Boğazın Yargıçları seninle” tezahüratında bulundu. Yaklaşık bir yıldır üye çalışması yürüten Beykozlu CHP’lilerin 1600 civarında üye kaydı yaptıkları öğrenildi. Başka partilerden istifa ederek CHP’ye üye olan 200 Beykozlu’ya rozet takma işlemi gerçekleştirildi.

Beykozlu yeni üyeler açtığı pankartlar da ”Biz, iki Kemali Sevdik”, ”Boğazın Yargıçlarından Kemal Kılıçdaroğlu’na selam olsun” ifadelerin yer aldığı görüldü.

Ortaçeşme ve Çamlıbahçe mahallerinden 360 üye yaptığı bilinen Yunus Bingöl’e rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan parti rozetini alan Yunus Bingöl, ‘’Başkanım 2024’ de Beykoz’un anahtarını size teslim edeceğimize söz veriyoruz” dedi. Bingöl, rozet takma töreninden ayrılmadan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Beykoz’a davet ettiği bilgisine erişildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’ndan bağımsız olarak giden Beykoz’lu yeni üyeler, salonun 4’te 1’ini doldurarak Kılıçdaroğlu’nun ve 39 ilçenin dikkatini çekti.

Törende konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yoksulluğu tarihe gömeceğiz. Yoksulluğu yönetmek değil aslolan, yoksulluğu bitirmektir… Benim ceplerimi doldurmam, dünyalığımı yapmam gibi bir derdim hiç yok. Siyaset halk için yapılır, millet için yapılır. Siyaset köşeye dönmek için yapılmaz. Siyasete girdiğim gün bütün mal varlığımı internet sitesine koyduk. Bir tek kuruş dahi hesabını veremediğim bir hesabım yok. Rahatlıkla veririm” dedi

Hilal Yılmaz'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun program sonuna kadar yanında oturduğu ve Beykoz’dan rozet takılacak Suphi Erdağı, Yunus Bingöl ve Tuğba Dalgın'ın da yanında oturması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim