Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beykoz’da yaşayan Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu’nun ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Kılıçdaroğlu ailenin bazı istekleri olduğunu söyleyerek, davanın da takipçisi olduklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Beykoz ziyaretinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, PM üyesi Sevgi Kılıç, CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün eşlik ederken, Beykoz Çiftlik Mahallesi muhtarı Hayrettin Şenol da katılım sağladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  basına yapmış olduğu açıklamasında şöyle konuştu: “Bu aileye iktidar olduktan sonra inşallah neler yapacağımızı, haklarını nasıl koruyacağımızı, onların yanlarında olduğumuzu anlatmak için geldik. Mavi Marmara olayını biliyorsunuz. Şehitlerimiz var. Şehitlerimizin kanı üzerinden İsrail ile pazarlık yapıldı. Ve bir anlaşma zemini arandı. Bunu kabul etmek mümkün değil. Bu dava bitmiş bir dava değildir. Biz bu davayı kapatmış değiliz. Herkesin hakkını ve hukukunu korumak zorundayız. Siz kendi vatandaşınızın hakkını hukukunu korumayıp ta ne yapacaksınız? O nedenle geldim. Oturduk konuştuk, dertleştik. Olayı anlatan kardeşimiz gözyaşlarını tutamadı. Hala bu acı yaşanıyor. Onu çözmek zorundayız. Bu konuda biz elimizden geleni yapacağız.”

Editör: TE Bilisim